Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerkőcötök mellett...

2 éves gyerkőcötök mellett ott meritek hagyni az alvós állatkáját? Ott maradhat vele? Mindég úgy alszik el, hogy átöleli.

Figyelt kérdés
Kisfiam most kezdett el plüss állattal aludni, egy nagyobb macival. De amikor elalszik akkor kiveszem mellőle, és a kiságy mellé teszem.Ha kell neki, eléri mert le van szedve a rács.
2011. febr. 15. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy plüssállattól szerintem nem tud megfulladni, mert egyrészt ez nem tud úgy rásimulni az arcára, másrészt még akkor se fulladna meg, ha közvetlenül az arca előtt lenne.

Az én fiam már pici kora óta egy mackóval alszik, amit a nagypapájától kapott, azt ölelgeti, de álmában elengedi, hiszen ilyenkor elernyednek az izmok.

2011. febr. 16. 08:52
 12/12 anonim ***** válasza:
én a kislányom mellől kiveszek emindent miután elaludt. 2 éves múlt. éjjel nem ébred, úgyhogy nem is hiányzik neki.
2011. febr. 16. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!