Holnap lesz 6 hónapos a babám és már egy ideje éjjel hasra fordul álmában. Aggodom a bölcsöhalál miatt. Mivel nyugtassam magam?
Babám 3 hetes kora óta hason alszik, és még él:-)
Ha aggódsz, bérelj légzésfigyelőt.
Én nem értem mért hiszi azt mindenki,hogy a bölcsőhalál a melegtől van.?Való igaz a meleg hozzásegítheti de csak abban,hogy túl mélyen elalszik és elfelejt levegőt venni.Nekik még nincs kifejlődve az ,hogy a szervezetük figyelmeztesse őket ha elfelejtik ezt.Mi rúgunk egyet álmunkban-ész iszonyat kellemetlen.inkább csak félálomban jelentkezik,de ezt a célt szolgálja-nekik ez még nincsen.
Nekünk is angel care van és totál megbízok benne,viszont mi is észre vettük már ezt amit mondassz-nálunk a padlón lévő mozgást is érzékeli...ezért írja a füzete is azt,ha a kiságyhoz érsz vagy a közelébe lépsz kapcsold ki ,mert zavarhatja..nálunk laminált padló van és a kiságy valószínű bemozog-elvégra habszvacs van a padló alatt,mért ne,de ha megállsz és nem mozdulsz akkor riasztania kell!!Nekünk 3ason van és tökéletesen működik!Hallottam már én is sok hülyeséget,hogy leforoghat stb róla,de sztem ennél a tipusnál ez lehetetlen,mert azok a talpak olyan érzékenyek-lsd ha apadlót is érzékeli...nekem 6hetes a babám,de sosem riasztott tévesen!Riasztott már tény de a baba aludt túl mélyen.Úgyhogy sztem nézd át újra ,jól van e beállítva.amúgy a babákat egy éves korig fenyegeti jobban a bölcsőhalál és főleg a fiukat azt mondják!6hetes baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!