Hogyan nyugtassam meg pár hetes nyűgös babámat?
Előző vagyok, biztos zavarja a meleg is, fújkáld, biztos tetszeni fog neki, kicsit szórakoztatja. :)
Az én gyerekem még nincs 2 éves, nálunk ilyenek váltak be, meg a ventilátor alacsony fokozaton. Remélem nem sokáig tart ez a nyűgösség. Még annyit akartam mondani, hogy biztos tudsz a fejlődési ugrásokról. Nem emlékszem, mikor várhatóak, nézz utána, azt hiszem pár hetesen is, meg hát elég sűrűn. Ilyenkor van az, hogy a szülő azt hiszi, kevés a teje, mert a gyerek folyton sír és szopizni akar. Pedig csak serkenti vele a tejtermelést, pár nap alatt beáll a nagyobb mennyiség, és a baba megnyugszik. Én minden fejlődési ugráskor azt hittem, nekünk bizony már csak a tápszer segít xD, de azt nem fogadta el soha, 16 hónapos koráig szopizott. :)
hasfájás lehet, arra vannak "praktikák"(infacol, espumisan,grip water, édeskömény tea, baby mecsek tea)de szerintem egyik sem csodaszer....
ami nekünk bejött erre a cici-kérdésre, a cumi...eleinte nem fogadta el, aztán megtanulta, és azóta is nagyon jól megnyugtatja.
Amúgy mennyi idős?Lehet ebben a nagy melegben szomjas, szóval talán pár kiskanál vízzel is kínálhatod.
Pici babák többnyire nagyon kevés ok miatt sírhatnak, gondold át ezeket: éhes/szomjas, pelus tele, hasa fáj, vagy talán a feje, álmos, vagy valahol nem kényelmes a ruhája. Nekem sokszor segített, hogy pucérra levetkőztettem, és újra ráadtam egy tiszta pelust. Lehet hogy nyomta valahol.
Ha semmi nem segít, de a kezedben elaludna, kösd magadra egy hordozó kendővel, azt nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!