Szervusztok! Tegnap uh. -gal is megállapították az 5hetes terhességet, minden normális volt. Éjjel pecsételő barnás"vérzésem"volt, az orvos Magne B6ot rendelt. Nem akarom mégegyszer zaklatni mert talán butaság de nem tudom:buszozhatok holnap 240kmt?
Szia!
Én nem buszoznék a helyedben ennyit. Pihenj amennyit tudsz, feküdj, ha erősödik a "vérzés" vagy ha görcsölsz, keresd fel az orvost.
Szia!
Én biztos , hogy nem buszoznék.
Én 7 hetes terhes vagyok és lekopogom , hogy nem volt sem barnázásom,sem görcsöm.
Ettől paráztam nagyon én is.
Most kezdek megnyugodni.
Szerintem ne buszozz , inkább nézesd meg időben hogy mitől van.
Remélem nem lessz semmi baj.
Ez a beszéd! :))
Drukkolunk!
/Sajnos tapasztalatból írtam, amit írtam... :(/
13.42-es válaszoló
Szia
Ne buszozz, nekem is első terhességem( most 29 hetes vagyok) nekem 3szor volt barnázásom, mind a 3szor feküdnöm kellett, de második alkalommal én is buszoztam 300km ert( a lagzinkat szerveztük, és 3jára nem barnázás hanem vérzés volt. Fekvés, fekvés, nyugalom , első a babád, más minden megoldódik.Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!