Akinek szülés után tönkrement a házassága. Mit csináljak?
Költözz haza, én három évig tűrtem, ugyanezt mondta nekem is, hogy nincs visszaút. Mikor egyszer nem is gondolta, elmentünk meglátogatni nagyit és nem tértünk haza. Mikor látta, hogy nem megyünk haza telefonon hívogatott, nem válaszoltam. Este ott is volt utánunk, nem tudta, hogy mit ígérgessen, hogy kérje a bocsánatot, de akkor már nálam nem volt visszaút. A gyereknek megmagyaráztam előtte, hogy mi elköltözünk, mert nem jó ez így sem nekem sem neki. A kis drága rákérdezett, hogy azért, hogy ne veszekedjünk többet apával? Nálad ez a helyzet még nem áll fenn. Tapasztalatból mondom, én sem kellett volna megvárjam a három évet. Pedig nálunk nem volt anyós sem a képben.
Te tudod igazán. Én ezt csináltam, most is egyedül vagyok, nincs párom, de egyelőre nem is kell. Apuka rendszeresen látogatja a kisfiát, fizeti a gyerektartást. Én pedig megnyugodtam és kisfiam nem egyszer megjegyezte már, hogy mióta Nagyiéknál vagyunk többet mosolygok.
Ha nekem éjszaka beszólna egy ilyet miközben etetném a KÖZÖS gyerekünket, komolyan mondom az első vonattal utaznék haza, és gondolkodjon el magán ez a "kedves" ember...
Gondold át melyik a jobb apával, de állandó viták és feszültségek között élni, vagy apa nélkül NYUGALOMBAN!!
Nekem ha lett volna választásom gyerekkoromban a másodikat választottam volna, de az első jutott....
A pasid semmibe vesz mindenkit maga körül, téged, a gyereketeket, de még az anyját is. Csak önmaga fontos a számára. Mivel felnőtt ember, ez nyilvánvalóan később sem fog változni. Ha nem akarsz boldogtalan lenni, és a gyerekednek is kiegyensúlyozott, nyugodt életet akarsz biztosítani, akkor mielőbb lépj. Talán nem is baj, ha a szüleid ilyen messze laknak, és nem a szomszéd utcában. Persze a szüleiddel ezt előzetesen beszéld meg, ne váratlanul toppanj be, kezedben a gyerekkel, hogy na, akkor én most hazaköltöztem...
A pasi meg csak fizesse szépen a gyerektartást, ahogy kell. Nehogy lemondj róla!! Ha akarja tartani a kapcsolatot a gyerekkel, ne tiltsd semmiképpen, lehet, hogy később mégiscsak feltámadnak az apai érzései, és hiányozni fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!