Akinek szülés után tönkrement a házassága. Mit csináljak?
Lehet, hogy segítene ha hazaköltöznél.
Nem értem miért mondod, hogy nem lenne visszaút. Te megnyugodnál valószínűleg otthon, és anyós is helyrekattanna. A férjednek meg gondolom hiányoznátok hamar.
Ha a férjed ezt mondta, akkor meg is érdemli, hogy elhagyd. Ezek szerint nem vagytok olyan fontosak neki.. Vagy csak a száját jártatja. Minden esetre ha hazaköltözöl, nyugodtabb leszel. Ha pedig a férjed szeret téged és a gyerekét, igenis utánatok megy, és mindent megtesz azért, hogy újra egy család legyetek.
Te pedig ne hagyd, hogy tovább zsarolhasson. Így csak megerősíted benne azt, hogy bármit is mondjon vagy tegyen, úgysem fogod elhagyni.
Nem félsz attól, hogy ha valóban ennyire rossz a házasságotok, és már te sem szereted, ahogy állítod, belép egy 3. személy az életetekbe? Mert ahol nem működnek a dolgok, előbb vagy utóbb történik valami - legalább is az én környezetemben számtalan példa van erre.
Már a harmadik személy sem érdekel.Belefáradtam.Tudod mikor az éjszaka kellős közepén is belém tud kötni mert ég a kis villany és nem tud tőle aludni,pedig csak a fiamat etetem,és ahhoz kel a fény és azt mondja nekem kivág engem gyerekestől,akkor szerinted érdekelne a harmadik személy???
Az igazság az hogy félek lépni.Mikor menni akarok mindig azzal áll elő hogy elveszem tőle a gyerekét...meg hogy anyámék majd örülnek a gyesnek meg a családi pótléknak.Nem fogja fel hogy az a kisfiúé,nem az enyém,nem anyáméké.És a szüleim sem pénzéhesek.Elmondtam neki azt is,nem veszem el tőle a gyerekét,akkor láthatja amikor akarja,sőt még gyerektartást sem kérek,csak hagyjon elmenni.
13-mas vagyok.
Elveszed tőle a gyerekét??? Már elnézést a vulgáris kifejezésért, de le sem szarja!!! Mit veszel el tőle? Max a baszogatás esélyét. A szüleidnek kell a pénz? Ez hülye! Mintha nem tudná, hogy a gyereket pelenkázni kell, tápot kell neki venni, nem árt néha ruhát is, meg ne adj Isten, ha beteg, gyógyszert. És te még gondolkozol? Ha nem érdekel, hogy becsajozik, és tele a hócipőd, csak az ideget eszed, és el vagy keseredve, min gondolkozol? A gyerek érzi rajtad, hogy nem vagy jól. Megéri?
És ha becsajozik, aztán lapátra tesz? Belegondoltál?
A gyereknek tényleg apa kell, de nem feltétlenül az az apja, aki megcsinálta. Találj egy embert, aki mellett boldog lehetsz, aki elfogad téged a picivel együtt, és aki hajlandó őt gyermekeként nevelni, mert ha így haladsz te tönkremész, a gyermeked pedig nem fogja ettől az embertől megtudni, mi az az apai szeretet és gondoskodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!