Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik nem adadták be a gyermekü...

Akik nem adadták be a gyermeküknek a prevenart, miért döntötetek így?

Figyelt kérdés
Illetve, ha más oltást esetleg nem kaptak meg, miért?
2011. dec. 29. 23:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Ha neked ártatlan a gyerekbénulás, tüdőgyulladás, agyhártyagyulladás. szíved rajta. Én beadattam a Rotát is, miután több anyuka mesélte, hogy 1-2 óra alatt annyira kiszáradt a gyerekük, hogy elájult.Mindig az USA-val jössz,bocsi, de ott a többség műkajákon él, 110 kg, nincs annyi nyomi parkoló sehol a világon, egészséges emberek kerekes székkel mennek, ráadásul roppant buták. Nekem nem éppen követendő példa.
2011. dec. 30. 19:11
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
Te hol jártál, a feka részeken? Menj már el olyan helyre, ahol a normális emberek élnek, utána mondd a magadét. :-)))
2011. dec. 30. 19:26
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Keleti parton voltam a gazdag negyedben, én azt nem tudom te hol jártál, lehet Miamiban, de az is más tészta, de lényegtelen, más kontinens, lepontozni, bár nekem nem szokásom, de szerintem a stílusod miatt szoktak.
2011. dec. 30. 19:32
 14/23 anonim ***** válasza:

Ja és rota, remek. Akkor most a rotavírus 4-5 fajtájával szemben védett a gyereked, a másik kétezer ellen ugyanúgy nem, szóval ne csodálkozz, ha mégis hányásos-hasmenéses nyavalyával kerültök kórházba.

A kiszáradásról meg annyit: legtöbb esetben gond nélkül megelőzi a gondos és figyelmes anya, van olyan, hogy nem tudja, olyan hevesen jelentkezik, de ez elég ritka és belehalni nem fog hála istennek a gyerek, mert kap infúziót és rendbe jön. De az esetek túlnyomó többségében házilag kikezelsz bármilyen rotavírust.

2011. dec. 30. 19:35
 15/23 anonim ***** válasza:
De miért kell infúziót kapnia ha megelőzhető? Nagyon sok betegségből igaz könnyen felépül, viszont maradhatnak szövődmények.De meddő vita, mindenki úgy csinálja, ahogy ő jónak gondolja.
2011. dec. 30. 19:40
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Gabka77 olyan okos,hogy csakis szakvizsgával rendelkező,klinikai ügyeleteket ellátó gyermekorvos lehet. Szerintem.Vagy nem??
2011. dec. 30. 19:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Gabka most komolyan mondod elkapja az agyhártyagyulladást a gyerek és semmi baja nem lesz csak védett egész életében?

Miről beszélsz ember? 2005-ben 1,5 millió gyerek halt meg pneumococcus fertőzésben. Minden negyedik gyerek meghal, aki megkapja a fertőzést és egyharmaduk pedig maradandó, súlyos értelmi fogyatékos lesz.

és mi vagyunk az agymosottak?

De mondok mást, ballagj már be, Budapestre klinikára, ahol vastüdőn élnek gyermekbénulásban megbetegedett azon emberek, akik nem haltak bele, kérdezd már meg milyen életük van ott 1956 óta, és jó e hogy nem kaptak védőoltást? Vagy mégis beadatták volna maguknak, hogy éljenek, mert én megkaptam és élek, normálisan, klinikán kívül, nem vastüdőn, lebénulva egy ágyon.

Szóval tényleg komolyan miről beszélsz?

2011. dec. 30. 20:49
 18/23 anonim ***** válasza:

És egyébként még annyit nem halt ki az USA, de ha csak azt nézed, hogy illegális bevándorlók millió érkeznek oda évről évre évszázadok óta,és nemhogy túlnépesedve nincs, de még be sem népesítették az országot, én azért gyanúsnak találnám.

szóval biztos hogy pusztulnak ők rendesen, nem mondom hogy a BCG oltás hiánya miatt, de...

Egyébként pedig az meg különösen röhejes, megkérdezte egy amerikai, hogy Magyarország nem Európában van? Na jó egyről elhiszem, de kettő tuti nem. Az meg hogy egy nagy országban ketten kiröhögték a férjedet, nehezen nevezném tudományos megalapozottságnak.

Ja és a bárányhimlő, az hogy hányan kerültek szövödményekkel kórházba, lépjünk túl, statisztika, hamisították az adatokat, de azt állítani, elkapod és egész életedre védett leszel, ostobaság. Ha nem esel át rendesen rajta akkor többször is kijöhet.

Nagyon kell klappolnia a dolgoknak, hogy szövödmény nélkül és rendesen átessen rajta valaki. És ha nem nyújt védelmet gyakorlatilag ugyanott vagy a kockázat megmarad, hogy idősebb korban esel át rajta még egyszer. Ugyanaz a kockázata mint a védőoltásnak.

2011. dec. 30. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
49%
Ti már keveritek a szezont a fazonnal, de mindegy. Hagyjuk. Tegyetek ahogy jónak látjátok (illetve nem is ti, csak belétek csöpögtették) én is így teszek. Ennyi.
2011. dec. 30. 21:05
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
Az a szerencse,hogy a kötelező védoltások beadatása KÖTELEZŐ,és így a magáról dönteni nem képes gyermek nincsen kiszolgáltatva az okos(kodó)szülei képzelt felelősségének.Egy valamit nem kellene elfelejtenetek: a gyermek nem valakinek a magántulajdona,hanem önálló joggal bíró személy.És joga van az egészséges élethez,amit a népegészségügyi félkatonai szervezet,ha szükséges, a szülő felügyeleti jogának átmeneti felfüggesztésével biztosít is a számára.Mint teszi ezt a kórházban dolgozó gyermekorvos,ha a szülő saját feleősségére kívánja a kezelést megtagadni az életveszélyben lévő gyermekétől.Sajnos,nem kevés ilyen van.
2011. dec. 30. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!