Mikortól lehet azt mondani, hogy elkapatom a babámat?
Figyelt kérdés
Kislányom most 3 hónapos. Úgy szeretnék néha vele aludni éjszaka, de félek hogy elkapatom. Ráadásul van egy fóbiám is: félek a bölcsőhaláltól és hogy éjszaka megfullad, félrenyel és nem veszem észre. Amikor 2 hetes volt, aludt a karjaimban napközben és egyszercsak lelilult, megmerevedett. Nagyon megijedtem akkor és azóta nagyon félek. Pedig a férjem is nagyon sokszor mondja hogy "hozd ide az ágyba", de én nem merem. Attól hogy ráfekszem egyáltalán nem tartok. Szerintetek?2011. dec. 29. 16:55
1/3 anonim válasza:
6 hónapos koráig nem lehet elkényeztetni a gyereket. Addig annál jobb, minél többet van az annya lehetőleg test közeleben, mert növeli a biztonságérzetét, és attól lesz kiegyensúlyozott, jó gyerek.
2/3 anonim válasza:
Nekem a gyerekorvos és a védőnő is azt mondta, hogy 1 éves koráig nem lehet egy gyereket elkényeztetni. Már 10 hónapos a kisfiam, és annak ellenére, hogy sokat van velem, szeret kézben lenni, nem érzem hogy el lenne kapatva. Ha egyszer szüksége van rám, miért ne legyek ott neki? Már egyre többször nem hagyja hogy ölelgessem, csak sétáljunk. Ő alszik a saját ágyában is, de van hogy közénk kéredzkedik. Férjem is szereti ha ott alszik velünk, és én is. Mondjuk mi csak onnantól kezdtük magunk közé venni, amikor már forgott, addig nem. Szóval szerintem nyugodtan aludhat veletek, főleg ha a férjed is benne van. Ettől nem lesz elkapatva :)
3/3 anonim válasza:
nekem is három hónapos a babám, még nem lehet elkapatni, mondjuk én hiába próbálom ő nem szeret közöttünk aludni sokkal nyugodtabb a saját szobájában. De ha van a egy jó bébiőröd légzésfigyelővel leveheti a parát rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!