20 napos babámat elvihetem sétálni fél órára?
Már voltunk többször a mamáknál is. Igaz autóval, de napi 15-20 percet beöltöztetve szoktam az "ablakban" is szellőztetni. Semmi baja!
Sétálni kivihetem már egy kicsit?
Szerintem nyugodtan. Az én lányom is kb. ennyi idős volt, amikor először nagyobb sétára vittük.
Persze csak ha nem fúj a szél. Jól beöltözteted, aztán mehettek. Biztosan élvezni fogja. Minden jót! :)
hát egy 20 napos babát már nem árt, ha csak nincs sok minusz, de plusszban azért minden nap kellene sétálni vinni.
mit gondolsz mi a külömbség az ablakban állni és kimenni. az hogy ha máshol is nyitva az ablak akkor huzatba rakod a gyerekedet. a babakocsiban meg telejsen védve van.
egy gyereket ha nem extrém az idöjárás akkor újszülött kora óta kilehet vinni. már 3 hetes a babád.
Nyálkás, ködös, szitáló esőben ne, de ha "derült" idő van, naná, nem árt meg neki, csak öltöztesd fel, h ne fázzon - persze nem kell rá 6 réteg, plusz bundazsák. :)
A bevásárlókp-ba azért még nem vidd :)
Köszi a válaszokat!
Akkor holnap életünkben először kipróbáljuk a babakocsinkat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!