Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20 napos babámat elvihetem...

20 napos babámat elvihetem sétálni fél órára?

Figyelt kérdés

Már voltunk többször a mamáknál is. Igaz autóval, de napi 15-20 percet beöltöztetve szoktam az "ablakban" is szellőztetni. Semmi baja!

Sétálni kivihetem már egy kicsit?

2011. dec. 26. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan. Az én lányom is kb. ennyi idős volt, amikor először nagyobb sétára vittük.

Persze csak ha nem fúj a szél. Jól beöltözteted, aztán mehettek. Biztosan élvezni fogja. Minden jót! :)

2011. dec. 26. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Vidd nyugodtan, oltoztesd fel megfeleloen es meglatod olyan jot fog aludni a friss levegon, hogy az csak na :)))
2011. dec. 26. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:

hát egy 20 napos babát már nem árt, ha csak nincs sok minusz, de plusszban azért minden nap kellene sétálni vinni.

mit gondolsz mi a külömbség az ablakban állni és kimenni. az hogy ha máshol is nyitva az ablak akkor huzatba rakod a gyerekedet. a babakocsiban meg telejsen védve van.

egy gyereket ha nem extrém az idöjárás akkor újszülött kora óta kilehet vinni. már 3 hetes a babád.

2011. dec. 26. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyálkás, ködös, szitáló esőben ne, de ha "derült" idő van, naná, nem árt meg neki, csak öltöztesd fel, h ne fázzon - persze nem kell rá 6 réteg, plusz bundazsák. :)

A bevásárlókp-ba azért még nem vidd :)

2011. dec. 26. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor holnap életünkben először kipróbáljuk a babakocsinkat!:)

2011. dec. 26. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!