Lázcsillapítás után elvihetem sétálni?
Figyelt kérdés
9,5 hónapos lányom lázas, de a gyerekorvos nem lát és nem hall semmit. Meg van fázva. Ha kúp hatására éppen normális a hőmérséklete, kivihetem levegőre. Szerintem azért ilyenkor is fontos a levegő.2010. jan. 19. 20:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem ,igen. Legalább is én kiszoktam menni vele a levegő kell.
2/4 anonim válasza:
Én nem szoktam vinni,inkább csak szellőztetek.Nálam mondjuk mindenki belebámul,beszél,liheg a babakocsiba.
3/4 A kérdező kommentje:
nálunk az a jó, hogy hason szokott "utazni", van a babakocsin egy (kukucskáló ablak", amin ő kilát, őt pedig meg tudják nézni, így nem lihegnek bele a kocsiba.
2010. jan. 19. 21:11
4/4 anonim válasza:
Vidd nyugodtan. Segít is talán, hogy ne jöjjön vissza a láz. Ha jól felöltözteted, nem lehet baja. Én kivittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!