Milyen sűrűn viszitek le a babátokat sétálni?
Budapesen élünk, egy meglehetősen forgalmas részen sajnos. Elég nagy az autós forgalom, és csak egy kicsi park van az utca túloldalán. Ráadásul mikor lemegyünk sétálni, az a fiam rendszerint végig ordítja, mivel utálja, hogy nem lát ki a babakocsiból, ülni viszont még nem tud.
Ti mit tennétek a helyemben? Ezek tekintetében is levinnétek minden nap? Vagy elég, ha beöltöztetem, és hosszabb ideig szellőztetem a lakást? Egy panel 10. emeletén lakunk.
Egy kicsit meg lehet emelni a babakocsi ülő/fekvőrészét, nem?
Vagy szerezz be egy meitait/kendőt/csatos hordozót, bármit, ami szimpatikus, lehet, hogy a hordozást szeretné a fiad (feltéve, ha ez nem áll tőled távol).
Egyébként én magam miatt megyek le minden nap, mert én megkukulnék itthon a 4 fal között.
Nekem két gyerekem van (1 és 3 évesek), persze előfordult, hogy itthon voltunk egész nap, mert vagy ömlött az eső, vagy betegek voltak, de nagyjából megyünk minden nap.
Ha nektek így jó, akkor ne menjetek sétálni, de azért tudd, hogy a megfelelő immunrendszer kialakításához muszáj a friss levegő, illetve az "idegen bacik" pl bemenni egy boltba, vagy ilyesmi....
Én másik városban lakom, de szintén nagyon forgalmas helyen.
Nyáron napi 2-3-szor vittem (azért lehet találni csendes mellékutcákat). Most 1-szer viszem (mindennap), mert az öltöztetés nagyon macerás mulatság...
A babakocsit nem lehet félig ülő helyzetbe tenni?
Esetleg próbáld meg kenguruban, vagy hordozókendőben levinni.
Szerintem fontos, hogy levegőn legyen, de a forgalmas helyen többet árt, ha kint vagytok.
Nincs esetleg kicsit messzebb, egy nyugisabb, tisztább levegőjű terület?
szia
mi is panelben lakunk, 2 hetes korától mindennap levittem a fiamat. Kivétel a nagyon hideg eső, és hideg szél.
Ő jó nagyokat aludt a séta alatt és után. Novemberi születésű, 4 éves múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!