Milyen sűrűn viszitek le a babátokat sétálni?
Budapesen élünk, egy meglehetősen forgalmas részen sajnos. Elég nagy az autós forgalom, és csak egy kicsi park van az utca túloldalán. Ráadásul mikor lemegyünk sétálni, az a fiam rendszerint végig ordítja, mivel utálja, hogy nem lát ki a babakocsiból, ülni viszont még nem tud.
Ti mit tennétek a helyemben? Ezek tekintetében is levinnétek minden nap? Vagy elég, ha beöltöztetem, és hosszabb ideig szellőztetem a lakást? Egy panel 10. emeletén lakunk.
Sajnos nincs erkélyünk.. Ha lenne, akkor nem tettem volna fel a kérdést, mert gondolkozás nélkül kitenném oda minden nap. :( Azaz van közös erkély a folyosón, de azt dohányzásra használják.. Így kiesik.
Nekem nem a sétával van a gondom, hanem a szmoggal.. Én is érzem, hogy milyen büdös a levegő, pedig én 180 cmről szagolom.. Hát akkor még a picúr 1 méterről.. :( Na mindegy.. Az ünnepek alatt úgyis vidéken leszünk pár napot, majd ott levegőztetem jó sokat. :) Aztán meg majd kenguruban megyünk, vagy elvitetem magunkat apucival egy nagyobb parkba mikor itthon lesz.
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Boldog, békés karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!