Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sűrűn viszitek le a...

Milyen sűrűn viszitek le a babátokat sétálni?

Figyelt kérdés

Budapesen élünk, egy meglehetősen forgalmas részen sajnos. Elég nagy az autós forgalom, és csak egy kicsi park van az utca túloldalán. Ráadásul mikor lemegyünk sétálni, az a fiam rendszerint végig ordítja, mivel utálja, hogy nem lát ki a babakocsiból, ülni viszont még nem tud.

Ti mit tennétek a helyemben? Ezek tekintetében is levinnétek minden nap? Vagy elég, ha beöltöztetem, és hosszabb ideig szellőztetem a lakást? Egy panel 10. emeletén lakunk.

2011. dec. 22. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Van erkélyajtód?Ha van, akkor tárd ki, babakocsit told elé, gyereket öltöztesdd fel tologasd és ugye pár perc és alszik...MINEK állandóan rossz időben róni az utakatMondanám, hogy azt a levegőt szívja, de nem mert jobbat szív.Az enyém séta alkalmával 1 órát alszik, az erkélyen 2, szóval...Ha kell csak akkor cucolj le a gyerekkel.
2011. dec. 22. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 10 hetes a babám. Pár napos korától minden nap viszem sétálni. Még ebben a nagy hidegben is! Nem fázik meg, de muszáj neki a friss levegő. Ablakot is gyakran nyitok, de én a másik szobába szoktam olyankor tenni. :) Egyébként nem minden kisbaba szereti a babakocsit. De az is lehet, hogy zavarja a forgalom, vagy a benzines levegő. Ők még jobban megéreznek ilyeneket.
2011. dec. 22. 20:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Minden nap sétálunk, minimum 1 órát. Kivétel : szakadó eső, metsző,jeges szél.
2011. dec. 22. 21:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs erkélyünk.. Ha lenne, akkor nem tettem volna fel a kérdést, mert gondolkozás nélkül kitenném oda minden nap. :( Azaz van közös erkély a folyosón, de azt dohányzásra használják.. Így kiesik.

Nekem nem a sétával van a gondom, hanem a szmoggal.. Én is érzem, hogy milyen büdös a levegő, pedig én 180 cmről szagolom.. Hát akkor még a picúr 1 méterről.. :( Na mindegy.. Az ünnepek alatt úgyis vidéken leszünk pár napot, majd ott levegőztetem jó sokat. :) Aztán meg majd kenguruban megyünk, vagy elvitetem magunkat apucival egy nagyobb parkba mikor itthon lesz.

Köszönöm mindenkinek a tippeket!

Boldog, békés karácsonyt! :)

2011. dec. 23. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!