Meddig kell még kamillába fürdetni a 3 hónapos babámat éa meddig nem használhatok sampont és tusfürdőt?
Eddig miért kellett kamillában fürdetni?
Ha ennek oka volt, akkor kérdezz rá a dokinál, meddig kell még így fürdetni.
Én soha nem fürdettem kamillában.
A patikai fürdetőt használtam az első fél évben, utána pedig vettünk Neogranormonos sampont és fürdetőt neki. De van, aki még sokáig patikai fürdetőt használ, és van olyan is aki már korábban fürdeti valamilyen más márkával (pl. Gabi).
Miért kell kamillában fürdetni!Vigyázat vele mert az szárít és ilyenkor még a babák bőre nagyon vékony!
gyógyszertári fürdető a legjobb ebben a korban!
Kérdezz rá a dokinál,védőnőnél miért és meddig kell kamillában fürdetni!
én sem értem, a kamilla épp szárítja a bőrt.
újszülött korától kezdve vízben és gyógyszertári fürdetővel fürdik, 2 hós kora óta babe samponnal mossuk a haját.
kamillában????? kimondott ilyet neked??
szerintem ennél rosszabbat egy börrel nem tehetnél. a kamillának extra szárító hatása van csak tedd bele naponta 5 percre a kezedet szétszárad pár napalatt. gondolom egy kiló krémet kenysz a börére naponta.
nekünk a korházban másról sem beszéltek csak hogy ki ne szárítsuk a baba börét, mert a féléves gyerekeke között a legnagyobb baj a száraz bör és az ami azután jön, ekcéma akár gombásodás stb...
ezért azt mondták ha lehet heti 1x fürdessük (én 2 naponta azért fürdettem)és minél kevesebb kozmetikumot használjunk, ha kell kicsi testápoló, de hadjuk természetesnek a börét.
hú kamilla nagyon durva.
Az hagyján,hogy szárít,de még allergizálhat is! Sokan azt gondolják,hogy a legtutibb gyógynövény mindenre és senki nem allergiás rá. Pedig igazából elég sokan nem is bírják.
Jesszus,még nem hallottam ilyenről,hogy vki ezt tanácsolná a másiknak! Te kitől hallottad?
Ahogy írták, nyugodtan használj gyógyszertári fürdetőt,neogranormon tusfürdőt,stb...
Kozmetikus anyuka
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt ki mondta neked.
És nem tök száraz a babád bőre????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!