Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek régebbi tipusú babakoc...

Akiknek régebbi tipusú babakocsijuk van válaszolnának?

Figyelt kérdés
Milyen a márkája? Hány éves? Meg vagy vele elégedve? Ha linkelnél róla képet jobb lenne :)
2011. dec. 28. 01:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Van egy a garázsban, de nem szeretem. Túl nagy, túl nehéz, és túlságosan réginek néz ki. Rozsdásodik és kopott nagyon. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtuk. Lányom sem szerette. Amúgy olyan 7 éves lehet a kocsi és kölcsön kaptuk. Márkáját nem tudom.
2011. dec. 28. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi turibol vettuk, de megbántam. Kulsore nem volt régi típusu, ugy nézett ki, hogy 1 gyerek használta. Nem is folt megfakulva. De használat kozben rájottunk, hogy a váza egy kicsit meg van gorbulve. Félre hordott a kocsi. Ha utána néztunk volna, nem olyan sokat kellett volna pótolni az uj kocsihoz. Másodiknak veszunk majd ujat.
2011. dec. 28. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Brendonban 2003-ban vásárolt ABC DESIGN típusú babakocsim van. A fiam 2007-ben született és majd 3 éves koráig használtam. Több funkciós és van hozzá babahordozó is, amit autóban biztonsági ülésként lehet használni. Sötétkék és sárga kockák vannak rajta. Nem a legdivatosabb, de én nagyon szeretem. A csomagtartójában rengeteg dolog elfér, bevásárolni öröm volt vele és a gyereknek is kényelmes volt. Igaz rohadt nehéz, de könnyű irányítani. A következő babámnak is ez a kocsija lesz. Nem veszek újonnan drága pénzért. Tök felesleges szórni rá a pénzt.
2011. dec. 28. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!