Azok akiknek 3 funkciós a babakocsijuk, mikor kezdték el használni a sport részét?
Figyelt kérdés
Hány hónapos volt a kicsi?Ült már akkor a babátok?2009. szept. 7. 22:34
1/3 anonim válasza:
4 hósan még nem tudott felülni önállóan( próbálta haspréssel, de nem ment), viszont már mindenképp ülni akart, hogy kilásson.
2 hétig szenvedtünk, aztán feladtam, és féldöntött pozícióban sétáltunk onnantól.
Eleinte féltettem, de semmi baja nem lett a gerincének, igaz, amint elszunnyadt, mindig azonnal ledöntöttem fekvésbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Itt is ugyanez a helyzet,csak ő már 5 hónapos,és még nem ült fel magától,de a mély részében már nincs el,viszont a hordozót meg lassan már kinövi,abba még úgy el-elnézeget.Viszont igen,egy picit én is tartok tőle...
2009. szept. 7. 23:53
3/3 anonim válasza:
6 hós a lányom, én még a mózesben hordom, de néha hordozó, mondjuk a miénk hatalmas 72 cm és 9 kg a lányom de még most is bőven jó a hordozó, a sport részt még nem vettem elő mert nem ül és nekem nem dönthető a portrész vízszintesre hanem a az egész ülést lehet dönteni. Még várnék vele a helyedben s addig a hordozó marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!