Mikor adjátok 2éves gyerekednek az ajándékot? Reggel vagy este?
Holnap ebédre a nagyihoz megyünk, aztán hazajövünk, uzsonnázunk és alszik egyet a lányom.Akkor mi apával behozzuk és feldíszítjük a fát, hogy mikor felébred azt láthassa meg a fényekkel, amiket imád.Akkor bontunk ajándékot, tehát ez kb olyan 6 körül lesz.
Ez a terv, de ha nem lesz hajlandó ebéd előtt aludni egy keveset akkor ebéd után fog, ergo ugrik a délutáni alvás, ergo borul a terv, B terv pedig nincs.De majdcsak lesz valahogy:)
Január elsején lesz egy éves a lánykám, ez lesz az első karija pocakon kívül persze:)
Holnap ebéd utáni alváskor feldíszítjük a fát és bepakolunk alá. Felébred a Kicsikénk, szép ruhába öltözünk, meghalljuk a csilingelést és megyünk megnézni mi az :)))
Ez a terv :)
Holnap reggel még S.O.Sben megcsinálom a konyhában a dolgomat, az max. 1 óra.
Utána elmennek sétálni az apjával, addig becsempésszük a fát a lakásba. Mikor hazajönnek, akkor együtt feldíszítjük. Ebéd után megy aludni, mire felébred, a fa alatt lesznek az ajándékok.
"köszi a válszokat.holnapot kérdeztem azt hittem világos.:) mi is 24-én adjuk 3-4körül.:)"
Ezt írod.És elrohantam megnézni a naptárt,mert eddig úgy tudtam,hogy holnap van karácsony,24-én.Amikor este jár a jézuska,csak annál nem,akinek nyomós oka van rá.
De akkor mit is kérdeztél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!