Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kakaós, csokoládés ételeket...

Kakaós, csokoládés ételeket mikortól lehet adni a picinek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyerektől is függ. Én kakaót 1éveskor után már adtam, de pl. a kisebbik lányomat nagyon fogta, ő csak 3-4 éveskor után tudta inni.
2011. dec. 23. 12:55
 2/4 krisztivan ***** válasza:
Én nem adok a fiamnak mert nagyon fogja.A csokit a rokonoktól szokta kapni de az inkább túró rudi,direkt csokit nem kap,kakaót pedig egyáltalán nem.De rudit kb.1 éves kora óta eszi.
2011. dec. 23. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Kakaót én még nem adok a lányomnak (1 éves volt szeptemberben), de csokit, kakaós csigát és ilyesmiket már evett. Inkább kóstolás volt mondjuk de azért már evett. (van egy nagytesó így ha ő kap valamit akkor a kicsi is szeretne).
2011. dec. 23. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Minél később. Másfél éves a fiam, de eddig életében kb 3-4-szer kapott kakaós/csokis dolgot, megkóstolás erejéig. Nem is szeretném ha rászokna, így az ismerősöknek, nagyszülőknek sem engedem meg, hogy adjanak neki.
2011. dec. 23. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!