Van itt olyan anyuka, akinek a babája nem kérte a pépes ételeket és rögtön inkább a darabos ételt kérte?
De jó neked! Ha az ínyével, vagy ha van már foga, megrágja, akkor nem baj. Gondolom nem egybe nyeli le. Ez jó, könnyű dolgod lesz vele.
Az enyém az atomnyi darabokat is kiszúrja és visszaköpködi, undorral az arcán :) Még nincs fölül foga, addig nem is erőltetem
szia! A fiam kb. 8 hós korától nem kérte a pépes ételt. Először nem tudtam rájönni miért nem eszik. Turmixoltam, mint az őrült, ő meg nem ette meg. Teljesen véletlenül jöttünk rá, hogy a pépessel van a gond. Utána villával törtem neki mindent, amit nem lehetett (pl. alma) azt turmixoltam, de más darabosat kevertem bele neki. Ja, és ekkor még nem volt foga. Soha semmi baja nem volt, nem fájt a pocakja stb.
Szerintem erre is "meg kell érni". Valaki korábban, valaki később. A helyedben adnám neki nyugodtan a darabosat,ha kéri. Csak légy résen azért.
A fiam 15 hós, csak az almát reszelem neki, semmit nem turmixolok, nem török össze neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!