Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érzékeny pocijú babának...

Érzékeny pocijú babának mikortól adnátok K betűs ételeket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
8 hótól kis mennyiséget próbálnék (pl.levesben főtt kis darab karalábé vagy karfiol) másba keverve.
2011. dec. 12. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
9,5 hónapos, most fogom elkezdeni. Karfiolt már evett, de üveges formában, a többit még nem mertem adni neki.
2011. dec. 13. 01:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ráér vele bőven. Van sok más finom falat, amit kóstoltatni lehet vele.
2011. dec. 15. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

8 hós kortól adható.

Én mondjuk a kelbimbót "benéztem", és 6,5 hósan kapott...imádja. Aztán mondtam a védőnőmnek, aki azt mondta, hogy ha nem görcsöl tőle, nyugodtan adhatom neki. Azóta is eszi. :) A többi K betűssel azért várok nyolc hós koráig.

2011. dec. 15. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Már szinte mindent eszik a K betűsökön kívül. Így nem nagyon tudok más újdonságot mutatni neki. 9,5 hós
2011. dec. 15. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor nyugodtan adhatod neki :) Ha görcsöl, akkor van olyan teakeverék, ami hatásos szélhajtó, görcsoldó, azt hiszem babapocak a neve.

Az enyém eszi a kelbimbót 6,5 hós korától, de én pár szem köménymagot teszek neki bele, vagy pici őrölt köményt, így csak a kis segge rotyog, de nem fáj a pocija :) A teakeverékben is az van, erős görcsoldó, szélhajtó, emésztést segítő hatása van felnőtteknél is, ezért tényleg elég minimális mennyiség belőle.

Amúgy meg előfordulhat, hogy a K betűsektől meg nem lesz gondja. :) Pl a nagyobbik lányom annak idején a cukorborsótól kínlódott, míg a K betűsektől soha nem volt semmi baja :)

2011. dec. 17. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Kislányom szinte mindentől :(( Sok idő kell neki, mire megszokik dolgokat. Édesköményt annak idején abszolút nem bírta. Azt adtam neki hasfájásra, mire rájöttem h attól üvölt annyira :(( Banán, joghurt hasfájást csináltak. Alma is eléggé megfogta a pociját, meg a krumpli, répa. Mindentől csak baj volt. Az őszibarack hajtotta, viszont görcsölt tőle az elején. Mostmár ezeknek abszolút nincs hatása szerencsére, akár 1 egész banánt megeszik, nincs semmi baja tőle. Így növeltem a joghurt adagját is, 1 kk-tól eljutottunk 1 pohárig :))
2011. dec. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!