Érzékeny pocijú babának mikortól adnátok K betűs ételeket?
8 hós kortól adható.
Én mondjuk a kelbimbót "benéztem", és 6,5 hósan kapott...imádja. Aztán mondtam a védőnőmnek, aki azt mondta, hogy ha nem görcsöl tőle, nyugodtan adhatom neki. Azóta is eszi. :) A többi K betűssel azért várok nyolc hós koráig.
Szerintem akkor nyugodtan adhatod neki :) Ha görcsöl, akkor van olyan teakeverék, ami hatásos szélhajtó, görcsoldó, azt hiszem babapocak a neve.
Az enyém eszi a kelbimbót 6,5 hós korától, de én pár szem köménymagot teszek neki bele, vagy pici őrölt köményt, így csak a kis segge rotyog, de nem fáj a pocija :) A teakeverékben is az van, erős görcsoldó, szélhajtó, emésztést segítő hatása van felnőtteknél is, ezért tényleg elég minimális mennyiség belőle.
Amúgy meg előfordulhat, hogy a K betűsektől meg nem lesz gondja. :) Pl a nagyobbik lányom annak idején a cukorborsótól kínlódott, míg a K betűsektől soha nem volt semmi baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!