Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó ha nem kap ilyen ételeket?

Jó ha nem kap ilyen ételeket?

Figyelt kérdés

Unokahúgom 1 éves. Szülők nem adnak olyan ételt, amiben cukor, só stb. van. Külön kaját csinálnak neki mindennap.

Hozzánk jöttek, anyu húslevest csinált, de még abból se ehetett mert azt mondták, hogy só van benne. Aztán meg ha mi megyünk hozzá, mondták, hogy ne vinnünk se milyen kaját neki, mert nem tudunk, hogy mi ehet

Szerintem, meg fontos, hogy ilyen ételeket is kapjon. Csak mennyiségre kéne figyelni.

Vagy nem?

Ez normális dolog? Tényleg jó ez a gyereknek?

2011. dec. 22. 10:18
1 2
 11/12 krisztivan ***** válasza:
Nem eszik kenyeret,péksüteményt?Ez elég "izgalmas"lehet a babának!De persze a szülők tudják.Kisfiam nem volt hajlandó só nélkül megenni a főzelékeket.(7 hós volt).Erre míg rá jöttem,már vért izzadtam hogy megegye.
2011. dec. 22. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs allergiája, akkor szerintem is furcsa ennyire óvni a babát. Persze gyerek függő is a dolog, de az én kisfiam 7-8 hónapos korától már kóstolgatta a mi ételünket is (mondjuk nem főzök túl fűszeresen, és elég könnyű kajákat csinálok), és imádta. 1 éves korától el sem fogadja az ízetlen dolgokat. Természetesen cukros üdítőt, sós vackokat, chipset miegymást sosem kapott, de mindig azt eszi, amit mi, nekem energiám sem lenne neki külön főzni, és úgyis eltolná, és azt követelné, amit mi eszünk. Ráadásul minél később ismertetik meg az ízekkel, annál kevésbé fogja elfogadni őket, és válogatós lesz.
2011. dec. 22. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!