Nálatok hogy lesz az ajándékozás?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy mikor kapja meg a gyerkőc az ajándékokat?Még Szenteste vagy csak másnap?2011. dec. 21. 21:28
1/8 anonim válasza:
Szenteste. Lesz egy korai vacsi és utána
2/8 anonim válasza:
Nálunk is korai vacsi (neki inkább uzsonna), és utána. Akkor még fürdésig játszhat a játékokkal.
3/8 anonim válasza:
Nálunk is Szenteste, azaz már délután szerintem. Hogy még azért kicsit ki is élvezhessék.
4/8 anonim válasza:
25-én reggel lesz a fa alatt az ajándék. Így egész nap játszhat a játékokkal, nem kell este ágyba parancsolni.
5/8 anonim válasza:
24.-én délután, szintén a korai vacsora után :)
6/8 anonim válasza:
:) Nálunk ma volt ajándékosztás...
Ugyanis holnap elutazunk vidékre, nagyikhoz, és majd csak 26-án este jövünk haza. A 22 hónapos fiunknak pedig duplokat vettünk, és nem szerettük volna a nagy csomagot is vinni, majd visszahozni (na meg egy-két darabot itt-ott elhagyni belőle, úgyis lesz ajándék a mamáknál is)!
Úgyhogy ma feldíszítettük a fát, és meg is ajádékoztuk egymást hármasban.
Egyébként ha nem így alakult volna, akkor szenteste délután kapta volna meg.
7/8 anonim válasza:
Nálunk holnap este jön majd a jézuska.Sokat gondolodtunk rajta hogy legyen.Mivel 24.én anyósomékhoz megyünk már délután,ezért döntöttünk igy.AZt szeretnénk ha a mi fáánkat és ajándékainkat látná először.Igy holnap délután anyuék elviszik,mi feldiszitük a fát,és mikor hazajön,akkor ott lesz a szép,csillogó fa,és az ajándékok.Másfél éves a lányom.-)
8/8 anonim válasza:
Nálunk 24-én du 3-4 fele lesz ajándékozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!