Mi az amit szeretsz és mi az amit nem szeretsz babád nevelésében?
Hát ez nálam függ a gyerektől, a gyerekek számától és a pelenka tartalmától, valamint a kedvemtől és a napi időjárástól. :o)
Amelyik gyerekem minden öltöztetésnél üvöltött, azt utáltam öltöztetni, amelyik röhögött még akkor is, amikor beszorult a feje félúton a pólóba, azt szerettem. Az első gyereknek még szerettem külön főzni. (Nagyon ráértem :o) Később azt szerettem, amikor már a mienkből lehetett nekik kivenni.
Ha élvezem a mesét, szeretek olvasni, de ha utálok egyet és századszorra kérik, akkor van hogy nem et mondok. Ha torokgyulladásom van, akkor is utálok mesélni.
Szóval valahogy így. :o)
Én az esti rituálét nem nagyon szeretem.
A fiam nehezen alszik el, órákig kell hozzá bemászkálni.
Egyszer már mondtam a lányomnak, hogy félek a babától. (3 éves) És olyan édesen mondta, hogy ne félj anya, hiszen látod, hogy milyen kedves. Épp ma mondta a férjem is, hogy ő már fél ettől a gyerektől, mert tudja, hogy egész éjjel virrasztani fogunk megint. Erre én is mondtam neki:
-Ne félj tőle, látod, milyen kedves!
Nyáron én szerettem játszótérre járni, legalább kimozdulunk. Újszülöttet öltöztetni nem szerettem, mert nagyon feszítik magukat, és mindig féltem, hogy nehogy fájjon neki. A pelenkával nincs bajom.
az én fiam sokat bukott és állandóan mostam a textílpelusokat. Na, azokat utáltam vasalni, mert egy vasalásra akár 8-10 db. is összegyűlt:S
Épp a minap jutott eszembe még valami, majd megírom, ha megint eszembe jut:)
Én az esti fürdetést nem szeretem.Nemtudom miért, pedig a kislányom ennivaló közben, egyfolytában vigyorog, nagyokat kacag de én mérhetetlenül unom, hogy sokáig ott üljek mellette és századszor is játsszuk el h dobálom felé a kiishajókat hangosan kurjongatva közben, meg felöltözni sem szeret ilyenkor én meg rettegek, hogy egyszer lepottyan a mosógépről.Aztán leteszem aludni és ha mázlim van elalszik, ha nincs akkor legalább 2 órán keresztül mászkálok hozzá, felveszem, leteszem stb, stb...
Azt sem szeretem mikor nem hagyja magát pelenkázni és csak forog, visít, feszíti magát.Néha sikerül elterelni a figyelmét máskor semmi nem jó.
Hálisten jól eszik, talán azt utálom a kajálásban, hogy állandóan az órát bámulom, hogy mikor van kajaidő és számolgatok.
Ezektől eltekintve imádok mindent ami a kislányom körüli teendőkkel kapcsolatos, mert amúgy egy angyal a kis drágám:)
Újév napján lesz egy éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!