Van olyan könyv, ami hasznotokra vált a babátok nevelésében, és ha igen melyik az?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 22:10
1/33 anonim válasza:
A suttogó titkai I.
Tracy Hogg; Melinda Blau
Ez egész jó volt, hasznos tanácsok vannak benne és nem olyan a stílusa,hogy "ha ezt meg azt nem így csinálod,akkor rossz anya vagy"
2/33 anonim válasza:
Én is a Suttogót olvasgattam, olvasgatom.
Ezenkívül Ranschburg Jenő: Szülők könyve nagyon hasznos számomra.
3/33 fotucsok válasza:
Suttogó jó, de nem kell annyira komolyan venni. Nem lesz egy életre elfuserált gyereked, ha valamit ép nem úgy csinálsz. És van amiben nem is értek egyet, de alapjában véve okos.
Ami nekem nagyon tetszett az interneten Vida Ági babastart tanfolyama!!
4/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem ilyen divatkönyvek voltak,amik segítettek.Hagyományos,mezei,pár száz forintos,névtelen kézikönyvek voltak,felbecsülhetetlen értékű tanácsokkal,olvasmánynak is kiváló hangvétellel.
5/33 fotucsok válasza:
22:38-nak:
nem azt kérdezte, hogy mi nem, hanem, hogy mi igen, és abból, hogy pár száz forintos még nem derül ki, hogy melyik az...
6/33 anonim válasza:
Elmondtam h mi igen,a pár száz forinttal pedig még inkább az egyszerűségét próbáltam hangsúlyozni.
7/33 anonim válasza:
Amúgy:Berente Ági:A babaápolás kézikönyve
Csak hogy megnyugodjanak a kedélyek.
8/33 fotucsok válasza:
Na látod, így már a kérdésre válaszoltál. köszi, csak mert engem is érdekelt
9/33 anonim válasza:
Mivel mindenki fullra el volt foglalva a suttogó és társaival,nem gondoltam,h bárki is kinéz a szemellenző mögül,és érdekli, h létezik még más kézikönyv is ezeken felül,ezért nem akartam kiírni a könyvem nevét.Fura nekem,hogy ha vki felteszi ezt a kérdést,akkor a könyv alatt sokan azonnal a suttogóra asszociálnak.
10/33 anonim válasza:
A Berente Ági tényleg hasznos,de az csak gyakorlati útmutató szerintem a baba ellátásához. Ranschburg Jenő: Szülők könyve nagyon jó, ajánlom, bár ez is elvi síkon, nagy általánosságban ír. Szóval én is kíváncsian várom a tippeket még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!