Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan könyv, ami hasznotok...

Van olyan könyv, ami hasznotokra vált a babátok nevelésében, és ha igen melyik az?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 22:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Kismamák nagykönyve-a fogantatástól 3 éves korig,szintén imádom.A-z ig,babaápolástól a betegségeken át a nevelési elvekig minden benne van.Könyvklubos könyv.Kiemelten részletezi a homeopátiás és az alternatív gyógymódokat (pl. fülgyertya,gyógyteák,borostyánlánc stb.)Bár én ezeknek nem vagyok híve,mégis érdekes volt olvasni róluk,feltételezem,aki használja ezeket,annak még hasznosabb olvasmány.
2010. nov. 3. 23:22
 12/33 anonim ***** válasza:

Gery Chapman: Gyerekekre hangolva. Inkább lelki síkon.

Deákné. B. Katalin: Anya taníts engem

2010. nov. 3. 23:36
 13/33 anonim ***** válasza:
Nekem is az Anya taníts engem. Továbbá Margot Sunderland: Okosan nevelni tudni kell. Megvettük a Jo Frost féle Szuperdadát is, de azt még nem igazán tanulmányoztam.
2010. nov. 4. 00:45
 14/33 anonim ***** válasza:

Kedvenceim:

Selma H. Fraiberg: Varázsos évek (szerintem ez alapmű, és vicces és olvasmányos is)

Elisabeth Plattner: A nevelés mindennapi művészete

Ez sokat segít abban, hogy hogyan lehet összehangolni, mit szeretne a kisgyerek és mit a mama. Sokat tanultam belőle, még akkor is, ha nem csinálok mindent pont úgy.

2010. nov. 8. 14:36
 15/33 Bea24 ***** válasza:
100%
A suttogó és az anya taníts engem c. könyvek, csak ajánlani tudom. :)
2010. nov. 8. 14:36
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Én a sokszor szidott Dr. Spock-féle könyvből is sok hasznos dolgot merítettem.
2010. nov. 8. 14:40
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Deákné Bancsó Katalin könyveit nagyon szeretem.
2010. nov. 8. 14:51
 18/33 anonim ***** válasza:
Dr. Carol Cooper: Ezernyi kérdés, ezernyi válasz csecsemőkről, kisgyerekekről (ez mind a címe :)) Tök jól csoportosítva vannak a kérdések témakör szerint, van köztük olyan "együgyü" is, mintha én kérdeztem volna terhesen, az első gyerekre várva..:)) Vannak gyakorlati és lelki tanácsok is, sok-sok képpel illusztrálva.
2010. nov. 8. 15:55
 19/33 anonim ***** válasza:
Caroline Young: Csecsemők és tipegők játékos nevelése és a folytatása: Kisgyermekek játékos nevelése
2010. nov. 8. 15:56
 20/33 anonim ***** válasza:

Jo Frost - Szuperdada

Suttogó minden része

Deákné B Katalin - Anya taníts engem!

2010. nov. 8. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!