Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A suttogó c. könyv nektek bevált?

A suttogó c. könyv nektek bevált?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 19:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
jobb, mint a film... nekem kicsit "sablonsztori" volt
2011. szept. 29. 19:07
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
a világ legnagyobb marhaságának tartom. remélem a szerzőt is így nevelték a szülei
2011. szept. 29. 19:18
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ebből nem irtak filmet, vagy igen? A gyereknevelési, szoptatási könyvről van szó úgye, nem lószelíditőről.
2011. szept. 29. 19:20
 4/16 anonim ***** válasza:
40%

A suttogó titkaira gondolsz? :)

Nekem többen is azt mondták, hogy ez a gyereknevelés bibliája.

Én még csak olvasom, de már most látom az ismerőseim által elkövetett hibákat(azokét, akik nem olvasták), szerintem nagyon hasznos könyv.

38 hetes km

2011. szept. 29. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:
54%
A kolléganő is azt mondta, hogy bárcsak hamarabb ajánlották volna neki, pedig a házban mint később kiderült 5-6 család olvasta és használta.
2011. szept. 29. 19:26
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Nekem bevált! Pont olyan vastag, hogy nem dől el a polcon a többi könyv, remekül kitámasztja őket. :)

Vannak benne olyan dolgok, amiket esetleg meg lehet fogadni, de többsége h.lyeség. Én nem nevelném soha aszerint a gyerekemet, annál sokkal jobban szeretem. Ahogy én nevelem, meg felénk az anyák állnak a nevelés kérdéséhez, úgy hívják, anyai ösztön.

Neked is van, használd inkább a könyv helyett!

2011. szept. 29. 19:41
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nagyon bevált. Jó a másik két része is nagyon.
2011. szept. 29. 20:53
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
én sose hallottam róla.honnan tudnám beszerezni?mi az?
2011. szept. 29. 20:59
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Én mindent nagyon jónak tartottam belőle addig, amíg meg nem született a babám. A gyakorlat teljesen más! Még mindig jónak tartom, de a saját tapasztalataimmal és ösztönömmel keverve.

Az igény szerinti szopi a legjobb dolog a világon, sose nézem az órát, csak a babát figyelem, rengeteg szabadidőm van, rengeteget szopizunk, de kit érdekel?! Az elején sokat emlegettem, hogy Tracy biztosan odafentről néz és csóválja a fejét. :)

Viszont nincs napirendünk, az ötletszerű neveléstől van, hogy nyűgös a bébi és nem tudok altatni sem. Azt nagyon szerettem volna elérni, hogy az alvás úgy nézzen ki, hogy leteszem és kijövök, de a susog ütöget nekünk nem vált be, a felvesz letesz-szel pedig nem értek egyet (akkor tegyem le, ha jó, akkor vegyem fel, ha sír???).

Abban viszont igaza van, hogy kell magadra is időt fordítani és még egy nagy igazság, hogy kezd úgy, ahogy folytatni akarod.

2011. szept. 29. 21:44
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A gyakorlat tényleg tök más, mint leírva...

Nekünk nem vált be. Persze egy-két tanács jó benne, de többségében nem tudtam használni. Én elajándékoztam a könyvet.

S mióta nem olvasgatok babneveléses könyveket, esküszöm jobban is megy a dolog. :) Csak úgy érzésből, nálam ez a tuti recept.

2011. szept. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!