Van olyan könyv, ami hasznotokra vált a babátok nevelésében, és ha igen melyik az?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 22:10
31/33 anonim válasza:
Nekem is a Suttogó, ha nem lett volna, biztos begolyózok, amikor sírt a fiam! Szerintem nem teszi egy szintre a tápszeres és az anyatejes babákat, csak kedvesen beszél mindkettőről, így a tápszeres anyukákban sem lesz az az érzés, amit sulykolnak beléjük: ha nem szoptatsz, rossz anya vagy! Gondoljatok csak egy kismama, vagy babamagazinra, két oldal a szoptatásról töményen, aztán az utolsó két sor: jaaajjj, nem baj ám, ha nem szoptatsz, lehet tápszeres is a baba! ezzel veszik el szerintem a nem szoptató anyák önbecsülését! - bocs az offért, de kikívánkozott, lehet lepontozni! - első babás 3 hós kisfiú anyuja -
32/33 anonim válasza:
Szerintem teljesen igazad van. Én ugyanezért szerettem a Spock-féle könyvet is: nem úgy ír a tápszerezésről, mint az ördög találmányáról, hanem mint a gyermekgondozás egyik fontos területéről. Ha valaki szeretne, de nem tud sokáig szoptatni, azt nagyon le tudja hervasztani egy olyan könyv, aki az ilyen eseteket csak futólag említi meg. Legalábbis én így érzem.
33/33 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, számomra mindegyik hasznos volt, remélem hasznomra válik az itt leírtakból minél több könyvben szereplő leírás, tanács.
Az én kisbabám 1 évesen nagyon rákapott a sikítozásra, amivel már a "mit csináltam rosszul?" érzést váltottam ki belőlem, remélem erre is lesz vmi hasznos írás az említett könyvekben.
2010. nov. 10. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!