Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapja küszködök a szobatis...

3 hónapja küszködök a szobatisztasággal és még mindig nem akar szólni?

Figyelt kérdés
Októberben kezdtük második nekifutásra. Eleinte szólt és nagyon örültem is neki, aztán amikor bement néhányszor a pisi, akkor mondtam hogy nem baj, majd kicseréljük. És most is ha bemegy neki, mert nem szól,akkor már ő mondja hogy nem baj, majd kicseréled. De ez már baj. Legtöbbször úgy megyünk ki a wc-re hogy felfogom az ölembe és kiviszem. Akkor pisil is. De egész nap nem tudom figyelni, hogy mikor kell neki pisilni. Azt vettem észre, hogy ez neki macera hogy ki kell menni pisilni és meg kell szakítani a játékot. Ha mondom neki hogy szaladjunk ki gyorsan a wc-re akkor még visszafelé szalad,hogy hozzon valami játékot magával. A bili szóba sem jöhet nála. Ja és januárban lesz 3 éves.
2011. dec. 19. 17:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!