Akinek februárban volt 2 éves a gyermeke, hogy halad a szobatisztasággal?
Figyelt kérdés
Az én kislányom gyakorlatilag még sehogy.Néha mondja,hogy ő a wc-be pisil v. kakil,de legtöbbször mikor ráültetem,már bent a pelusba a dolog...A védőnő azt mondta,próbálkozzunk,de ne erőltessem,majd magától rájön a lányom a dolog lényegére,ha megérik rá.Tudom tapasztalatból ezt én is,mert a fiam is elég későn-3 éves kora előtt 1 hónappal-szokott le a pelusról.Viszont azt hittem,a lányom előbb leszokik,mivel látja a tesójától,mit kell és hova kell csinálni,meg a lányok állitólag előbb érnek.Most nem is igazán fogomm tudni napközben szoktatni,mert megyek vissza dolgozni és nem én leszek vele.Praktikák a gyors leszoktatásra?2011. jún. 7. 06:45
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
szia,
2,5 éves fiú, 4 hete szobatiszta. sehogy sem álltunk előtte, utálta a bilit, rá sem akart nézni!! azután márciusban elkezdte az bölcsit és egyik pénteken haza állított, hogy vegyem le a pelust, majd Ő most már szól. és innentől kezdve így is lett :) 3. nap éjszakára sem engedte, hogy feltegyem így teljesen pelus mentesek a napok :) rájöttem, hogy valóban fejben kell megérniük hozzá!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!