Más anyósa is esküszik a feles tejre?
Nekem szerencsére nem osztogat anyósom kéretlenül tanácsot, és anyukám sem teszi ezt. Tény, hogy már jó régen letisztáztam, hogy amíg nem kérdezek, addig nincs szükségem infora, főleg nem többször egymás után (nem babával kapcsolatban mondtam ezt, hanem még jóval korábban úgy általánosságban).
De egy ilyen kérés megértéséhez jó vevőkészülékre is van szükség, tehát gondolom az én módszeremmel sem mennél semmire.
Esetleg próbáld meg megmutatni neki a tápszer oldalán található tápanyag- és vitamintáblázatot, kérd meg, hogy olvassa át és fejből mondja már meg neked, hogy ehhez képest miből van több a feles tejben. Ne cinikusan kérd, hanem őszinte érdeklődéssel, mintha segítséget kérnél tőle. Ha nem tudja megindokolni és úgymond "befürdik" vele, akkor talán leszáll a témáról.
(Amúgy meg én mostanában mindenhol azt olvasom, hogy ha már egy éves kor után kap a baba tejet, akkor sem szabad feles tejet adni, vagy csökkentett zsírtartalmút, hanem minél zsírosabbat, legalább 3,3%-osat, mert a felessel, meg a zsírszegénnyel nem tud a szervezetük mit kezdeni azon kívül, hogy telíti a gyomrukat.)
:D
Jelentem az enyém is ilyen! Csak az én babám 1 éves. Én nem próbálom megértetni, egyszerűen minden alkalommal közlöm, hogy nem.
Nem vagyok radikális "tejet csak három éves kor után" szülő, de az én csemetém nem igazán bírja a tejet, nem kísérleti nyuszi, hogy mindig próbálkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!