Anyukák akiknek az anyósa egy házzal lakik odébb, vagy velük lakik, hogy a fenébe bírjátok? én már alig! Szomszédba lakik?
na én kipanaszkodom magam:-)
nálam ez egy kényszer megoldás, tetőtérbe lakunk.
Úgy látszólag semmi gond, de pár dolog kiverte a biztosítékot.
Úgy kell könyörögni a fűtésért (5 hós a fiam), mert egy a rendszer. Ezért én lesz@rtam és elkezdtem fűteni a gyerekszobát kis radiátorral, na erre múlt héten benyögte, ne csodálkozzam ha napközben csak hideg víz lesz,mert kikapcsolja a bojlert, mivel sok lesz a villanyszála. Lényege: minden hónapban kap pénzt az itt lakásért, amely bőven fedezi rezsit( csak skót)!
DE, ha itt a párom öccsének a kislány, amely kb hetente 4 nap akkor megy a fűtés, mert szegény kiscsaj meg ne fázzon..... a kislány segge ki van nyalva, mert az anyja szarik rá (soha nem mondott neki egy mesét sem, nem szoptatta mert hát a mellei,végig cigizett a terhesség alatt...sorolhatnám) de az én fiamnak 2 rugit, meg egy harisnyát vett az 5 hónap alatt. A kislánynak mikor jön mindig van valami (dvd, ruha, játék). Amúgy egy rettentően okos kiscsaj,tudja kivel mit csinálhat meg. Múltkor vettek anyumnak egy doboz csokit névnapjára és a kislány meglátta, olyan ÉKTELEN ordításba kezdett, hogy a papának el kellett mennie venni este 8 kor neki, mert hát kellett neki. Legutóbb el kellett ugranom 10 percre és levittem a fiam hogy figyeljenek már rá, jöttem haza kiscsaj ordít, mondom mi van féltékeny, jaj nem csak elesett. Mondtam figyeljék meg ahogy kiteszem a lában a küszöbön egyből abbahagyja, és nemhogy abbahagyta elkezdett röhögni... senki nem szólt rá, mondtam anyósomnak hogy beszélgessenek el vele, mert ennek nem lesz jó vége, a következő lépésben bántani fogja a fiamat, és anyósom fején láttam hogy micsoda hülyeségeket beszélek. A kiscsaj addig nem ordít amíg az van amit Ő akar , és senki nem neveli mert szegénynek a lelki világa...na így b@sszák el , de rendesen. lényeg nem akarom hogy a fiam ezt lássa ezért hamarosan lépni kell valamit. Ha nem szólok semmiért akkor jó a viszony :-)nincsenek viták mert nyelek, csak pár dolog nagyon idegesít.
Na most ennyi, mert ébred a fiam és megyek megetetem.:-)
Tök jó kipanaszkodtam magam...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!