Normális az, aki 2 hetes csecsemőjével kimegy sétálni 1 órára?

Szerintem meg nincs igaza és nyugodtan lepontozhat bárki, de az tényleg igaz, hogy minnél előbb ki a szabadba. Nem értem mennyivel és mivel jobb bennt poshadni a lakásban annak a picinek, főleg ilyen időben. Általában mindig azok mondják, hogy ennyit meg annyit szabad lenni a levegőn akik lusták vinni a gyereküket.
Szóval a kérdésre a válasz, hogy igen normális

1: minek olyan kérdést feltenni, aminek az a célja, hogy vitát szítson?
2: szerintem a gyerek anyján kívül senkinek nincs hozzá semmi köze, hogy kiviszi-e a babát a levegőre.
3: a friss levegő 28 fokban szerintem még senkinek nem ártott. Az én fiam novemberi, 2-3 hetesen 1 órát símán sétáltunk. Csak normálisan fel kell őket öltöztetni. Azóta se volt beteg, pedig már fél éves.

én 22.30
Mi volt az értelme, hogy feltetted ez a kérdést. Ráadásul azzal a felütéssel, hogy "normális az"?
Neked megvolt a véleményed, azt vártad, hogy megerősítsük és holnap az ismerős fejéhez vághasd, de legalább ma este úgy fekhess le, hogy "na, én milyen okos vagyok".
Ennek semmi értelme.
És marhára utálom a másik háta mögötti beszédet, márpedig ezzel a kérdéssel, te tulajdonképp ezt csinálod.
Ha odamész az ismerősödhöz és elmondod neki a véleményed, oké. (ugyan én a helyében ugyanúgy mondanám, hogy semmi közöd hozzá, de mindegy)
Mondtad neki?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!