Benneteket is a sírás kerűlget oltáskor?
Figyelt kérdés
Annyira hülyének érzem magam, amiért majdnem elsírom magam mikor oltást kap a kislányom - fél éves lesz, a 4 hónapos oltáson szabályosan könnyes volt a szemem , pedig egészségügyben dolgozom, én magam is láttam el babákat, és mégis... most az agyhártya gyulladás elleni oltás jön, már előre gyomorgörcsöm van.2011. dec. 15. 14:29
21/24 anonim válasza:
Én együtt sírtam minden egyes oltáskor. Én fogtam le, suttogtam a fülébe, hogy mennyire szeretem, és azért kapja, hogy ne legyen beteg.
Most kapta az influenza 2. oltását. Meglátta a tűt rámnézett. Hát nem kívánom senkinek azt a pillantást. De muszáj, bölcsis és sokan viszik betegen is a gyereküket. Felsírt amikor megkapta, de utána már nyújtotta is a karjait a doktornéni felé, hogy tessék őt megvigasztalni, ha már megszúrta. (mindig ezt csinálja 6 hónapos korától) Otthon pedig egész délután az ölemben volt, dajkálgattam.
22/24 anonim válasza:
Az első babánál én is ilyen voltam, mint te. A másodiknál, aki koraszülött lett, és nagyon sok fájdalma volt, sokat szenvedett, már a szemem sem rebben a vérvételnél, oltásnál. Mert amiket előtte láttam, ahogyan őt láttam, és amiken keresztül ment...muszáj volt keménynek lennem, mert megőrültem volna.
23/24 anonim válasza:
Szia!
Dettó! Én is eü.-s (sürgősségis), de az 1. oltásnál sírtam a fiammal együtt. Akkor láttam először könnyeket a szemében - és ez nagyon meghatott.
24/24 anonim válasza:
Én múltkor a húgomnak a gyereket aki aznap töltöte a négyévet vérvételre vittem és a lányom is jött aki 11 éves volt a húgomm gyereke azt mondta csikiz az én gyerekem meg elájult...ezután amikor őt oltják kész rémálom már vízzel és hideg roggyal várják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!