Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítséget kérnék esetleg...

Segítséget kérnék esetleg nagymamáktól, "hagyományos értékrendű" anyukáktól, akik nem feltétlen a mai "elvárok" alapján etettékk csemetéjüket. Házitej? Kecsketej? Lisztes rántásos tej? Vagy mi az amivel etettétek régen a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
6 hónaposak vagyunk, nem szopizunk, de éjjel 2 óránként eszik. Kíméljetek a lehurrogó válaszokkal.
2011. dec. 15. 01:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Hûha, az én öt hónaposomnak van egy hónapja, hogy leszokjon az éjszakai két evésrôl, különben nem normâlissá válik.

Lányok! Ne mondjatok már ilyeneket! Minden gyerek más, másképp fejlôdik, másra van szüksége. Felnôttként is van aki jobb alvó, valaki kevésbé. Valaki többet eszik, valaki kevesebbet. Ne nézzünk már mindenkit körzôvel meg vonalzóval, hogy vajon belefér-e a valakik által megszabott-rajzolt, ilyenolyan sablonba.

Nyilván nem fog 18 évesen is felkelni pörkölt nokedlit enni éjszaka, utána meg három órával letolni egy csülkös bablevest. Ha igen, akkor baj van, de annak nem az lesz azoka, hogy csecsemôként felkelt enni kétszer. Fél évesen még a szervezete diktál, nem az étkezési zavarai. Ez egy ilyen idôszak, túl kell élni. Az ember fáradt, alig él, de ez van, majd elmúlik. Nekem sem a kedvencem az éjszakai kelés, pedig van, hogy 4-5 alkalommal is fel kell kelni, ebbôl kétszer éhes, a többi csak felsírás. Úúúgy szeretnék csak egy éjszakát átaludni, de majd átalszom iksz év múlva. Viszont a gyerekem egyszer ilyen kicsi, és neki most van szüksége rám éjszaka is. És nem tartom magam szuperanyának, csomó dologban hibázom, néha türelmetlen vagyok, néha idegesít, hogy sír, nëha inkább elmegyünk sétálni, minthigy itthon myûglôdjek vele, és hogy legyen két órám, amikor nem kell vele foglalkozni. Néha tele van a hócipôm az egésszel, de errôl szegény gyerek nem tehet...

2011. dec. 16. 23:20
 32/39 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 21 hónapos,és még 1-szer(2-szer)felkel éjjel enni.Na?
2011. dec. 17. 12:50
 33/39 anonim ***** válasza:
És úgy gondolod, hogy ez a normális? :) Az én fiam 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát.
2011. dec. 17. 15:36
 34/39 anonim ***** válasza:

A kérdező nem arra kíváncsi, hogy a te/ti gyerekeitek hányszor kelnek éjszaka.. És tanuljatok meg olvasni, ne csak hurrogni!

Szerintem próbáld meg a tejbegrízt, régen azt adta a babáknak, úgy tudom. És ha még nem tetted, kezdd el a hozzátáplálást nyugodtan! Úgyis idő, mire ki tudsz váltani egy étkezést, de akkor már legalább vacsorára adhatsz neki a tej mellé valami táplálóbbat is.

Sok sikert és nyugodt éjszakákat kívánok!

2011. dec. 17. 16:05
 35/39 anonim ***** válasza:

15.36-NAK!

12.50 VAGYOK.Igen szerintem normális!!!

Az hogy a te babád 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát az szerencse ennyi.Kevés olyan gyerek van aki ennyi idős korától átalussza az éjszakát.Nem az én gyerekem az egyetlen a környezetemben aki 21 hónaposan még felkel éjjel.Nem kéne azt írni hogy ez nem normális.

2011. dec. 17. 21:02
 36/39 anonim ***** válasza:

16.05-nek!

Egyáltalán nem a kérdezőnek írtam hogy hányszor kel a kislányom.Úgyhogy tudok olvasni.

2011. dec. 17. 21:04
 37/39 anonim ***** válasza:
34%
Gondolj amit akarsz, az én véleményem akkor is az, hogy egy 21 hónapos babànak màr àt kellene aludnia az éjszakàt! Ha szerinted ez a normàlis, legyen. Az, hogy a fiam màr 8 hetes kora óta àtalussza, nagyrészt valóban szerencse. De ha 21 hónaposan még mindíg felkelne éjjel, kicsit elgondolkoznék...
2011. dec. 18. 09:37
 38/39 anonim ***** válasza:
Azért egy majd 2 éves gyereknek tényleg át kellene már aludnia az éjszakát.Lehet itt hivatkozni sok mindenre,de hogy kajára nincs már szüksége az tuti!
2011. dec. 18. 10:03
 39/39 anonim ***** válasza:
Okoskák!
2011. dec. 19. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!