Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, adjatok tanácsot?!

Anyukák, adjatok tanácsot?!

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni:

1 éve élünk együtt a Párommal, és Kisbabát várunk. Amikor én odaköltöztem hozzá, már a lakásban volt 2 bulldog. Én magam miatt elviselem, de egy csecsemő mellé, úgy vélem nem fér közvetlen közelében 2 kutya.

Igazából érveket várok amiket a Páromnak tudnék felhozni, hogy miért ne éljenek velünk az állatok... van garázsunk, fűthetünk is nekik!

Én amire gondoltam idáig: 10 éves öreg és beteg kutyák, a mi szervezetünk és egy újszülőtté teljesen másképp reagál a bacikra.

( Tudni kell, hogy bevizelnek a lakásba és röfögnek meg böfögnek hangosan! Na meg egymás golyóit nyalogatják, és féltékenyek sokszor egymásra ami verekedésbe torkollik... )

De biztosan van még olyan, ami ez ellen szól.

Kérlek anyukák segítsetek!

A Párom hajthatalan... :-(

2011. dec. 14. 13:51
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Ez egy jó megoldást! Boldog babavárást, és szép ünnepeket!!!!
2011. dec. 20. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!