Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, adjatok tanácsot?!

Anyukák, adjatok tanácsot?!

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni:

1 éve élünk együtt a Párommal, és Kisbabát várunk. Amikor én odaköltöztem hozzá, már a lakásban volt 2 bulldog. Én magam miatt elviselem, de egy csecsemő mellé, úgy vélem nem fér közvetlen közelében 2 kutya.

Igazából érveket várok amiket a Páromnak tudnék felhozni, hogy miért ne éljenek velünk az állatok... van garázsunk, fűthetünk is nekik!

Én amire gondoltam idáig: 10 éves öreg és beteg kutyák, a mi szervezetünk és egy újszülőtté teljesen másképp reagál a bacikra.

( Tudni kell, hogy bevizelnek a lakásba és röfögnek meg böfögnek hangosan! Na meg egymás golyóit nyalogatják, és féltékenyek sokszor egymásra ami verekedésbe torkollik... )

De biztosan van még olyan, ami ez ellen szól.

Kérlek anyukák segítsetek!

A Párom hajthatalan... :-(

2011. dec. 14. 13:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
őszintén szólva két ilyen veszélyes állatban nem bízom és ha az én párom nem lenne hajlandó lemondani a kutyákról a pici miatt én megmondanám, hogy lehet választani, a családja vagy a kutyái, majd rájön, hogy mi is fontos
2011. dec. 14. 16:04
 22/31 anonim ***** válasza:
23%

Kedves kérdező!

Azért mert az utolsó mondatban leírtam, hogy a kutyák által okoztt mocsokban fog mászkálni a gyerek, még az a véleményem, hogy a kutya nem egy asztal, amit kidobsz!

Két egy éves gyerekünk van és állat is. És megoldottuk, pedig nem kertes házban lakunk!

Kis odafigyelés és mindent meg lehet oldani! Nem öreg, beteg állatot kell kihajítani, hanem GONDOLKODNI kell!

Imádom az olyan agyament kérdezőket, akik, ha nekik nem tetsző választ írnak, akkor még nekik áll feljebb.

Tudod mit?

Dobd ki azt a két szerencsétlent. Ne is a garázsba, hanem tegyétek autóba és 20000 km-re dobjátok ki őket!

Na, most kapok egy zöld kezet?

A gyengébbek kedvéért: VÁllaltad a babát, úgy, hogy a párod imádja a kutyáit, és együtt él velük 10 éve! Akkor alkalmazkodj!!!!!

2011. dec. 14. 18:26
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem akartam kidobni...3 m-re a garázst berendezni nekik. Ez nem kidobás.. na mind1. Azt hiszel amit akarsz.
2011. dec. 14. 18:58
 24/31 manofül ***** válasza:
Szia mi velünk is él 2 kutya(stafford) igaz nem öregek nem betegek. a védőnőnk annyit mondott erre, hogy amíg a baba el nem éri a 6-8 hónapot lehetőleg ne nagyon kerüljenek össze egymással. Az én fiam igaz már egy éves, de szinte elválaszthatatlanok. Ja meg ez a féltékenység erre jó ha vigyázol, mert ha hazamész a babával és sírni kezd, a kutyák irigyek lesznek.
2011. dec. 14. 19:05
 25/31 anonim válasza:

minden ilyen kérdésben van egy flegma kommentelő, gratulálok. Remélem te is a kutyaszarban nőttél fel , kedves válaszoló idegen :)

Kérdező, állj a párod elé, mond el neki h ez nem normális. a garázs pedig tökéletes , pláne ha jön a jó idő, kitudnak menni szaladgálni , játszani az udvarra. és nem a szobát kennék össze.

2011. dec. 14. 22:18
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jól esett a válaszod, utolsó hozzászóló ! :-)
2011. dec. 15. 10:32
 27/31 anonim ***** válasza:

En még kint is veszélyesnek tartom a bulldogot. Gondolj bele, nem teheted ki majd a kicsit az udvarra kocsiban aludni. A kutya teljesen máshogy reagál a csecsemo sírásra, sott állítom,hogy akár meg is támadja a kocsiban. Amugy is ezek a kutyák altalában megbolondulnak és kilovik oket. Nem veszélyeztetném a gyereket. Késobb meg kár bánkodni. En inkább hazakoltoznék anyumhoz. Félreértés ne essék, nem utálom a kutyáka. En olyan családbol származom, ahol a tacsko családtag és velunk aludt.

Udv. 11 hos kislány anyukája

2011. dec. 16. 13:44
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem olvastam a többi kommentet. Nekünk 4 kutyánk és 3 macskánk van a 19 hónapos lurkó mellett.

Ha egy kutya beteg, bár nem írtad, hogy mi a baja, el kell vinni dokihoz, mert attól ti is elkaphattok valamit, nemcsak a gyerek. Azért egy felelős állattartó ezt tudja. A röfögés és böfögés az ehhez a fajtához tartozik.

Engem leginkább az győzött meg, hogy kinn a helyük, hogy dominancia harcot vívnak. Ez pedig még rosszabb lesz, ha meglesz a gyerek, mert akkor benne is egy vetélytársat fognak látni. Ezt kiképzővel rendbe lehet hozni, de az ivartalanítás sem utolsó gondolat. Ez azt jelenti, hogy nem tartják alfa hímnek a párodat sem. A golyók nyalogatása az is a pozició iránt megy.

Higiéniai szempontból pedig az, hogy nem szobatiszták, szerintem mindent elmond. Nálunk csak akkor jönnek be a házba, ha dörög vagy tűzijáték van, mert rettentően félnek, de akkor is csak az előszobáig jöhetnek.

2011. dec. 16. 13:57
 29/31 Szily Luca válasza:
Én is babát várok, véleményem szerint ez épp elég indok amit leirtál, szerintem elég ha csináltok az állatkáknak egy szobát ahol lehetnek, ha nem elegendo a hely, vagy nincs elég szobátok, akkor bevállalnám azt is hogy a konyhába zárjam öket, persze napi sok sétával szerintem nem feltétlen szukséges megválni toluk. De amit irtál a garázs nagyon jo! egy Ujszulott babát nem nagyon kellene kitenni kutyák dzsuváinak a veszélyeire. 1 év után szerintem meg abszolut nem lehet gond ha megismerkednek! Elvégre családtagok:)
2011. dec. 16. 14:53
 30/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segítséget !!!

Megtörtént a nagy beszélgetés... :-)

Először nem akarta belátni a Párom, hogy ez így nem helyes, de aztán igen !!! A teraszt fogjuk beüvegeztetni és ott fognak lakni.

Nagyon örülök neki, hogy így alakult, és ezt Nektek is köszönhetem !!

Szép estét Mindenkinek és Boldog Karácsonyt ! :)

2011. dec. 19. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!