Baba hordozot keresek? Olyan sokféle van, adjatok tanacsot.
mindenkep csatos kell,bena vagyok kotozgetni,olyat szeretnek ami esetleg ujszulott kortol is jo
a meitai nagyon tetszik de az is csak 3 hostol van ami csatos
max 10ezerig,hasznaltan is jo
a csatos és béna vagyok kötözgetnire:
Elmentem a brendonba venni egy kendőt. Ugye van 3nap amíg ka nem lett se koszos se sérült az áru visszaveszik, ha nem válik be.
Megvettem, kifizettem, otthon kb 30percig vakartam a fülem a leírás és képek felett, majd fogtam a kendőt meg a bébit, és azóta le se tettem:)
Pedig előtte a hátamon is felállt a szőr, ha arra gondoltam, hogy kötözgetés és egyebek.
Mandukát szokták még javasolni.
Én úgy tudom, de javítsatok ki, ha tévedek, újszülött kortól csak a kendő javasolt. Igazából nekem ez azért szimpi, mert kvázi ölben van a baba, de én sem tudnám megszokni, hogy kötözgetni kell.
Van még a baby bag, de erről igazándiból még nem hallottam semmit. Az én pindurim 1,5 hónapos és én is szeretnék neki venni hordozót, mert ugyan autós hordozónk van, de az nehéz is és nem is szeretem bele tenni.
nekem is muszaj valami mert van egy 2 eves eleven fiam,kell a két szabad kéz
manduca kurtadrága
nekünk cybex volt az elején, olyan amiben lehet fektetni is a babát vagy előre veled szembe tenni vagy kifele. Nagyon egyszerű feltenni. Kényelmes, nem húzza a vállat, én egyszer 3 órát cipeltem benne a fiamat és meg sem éreztem... Aztán késöbb manducára váltottunk, mikor már nagyobb volt... így a cybexem eladó, ha érdekel... itt találsz képeket: [link]
nekünk narancssárga van, jó kis vidám szín.
De sajnos 10 000ért nem tudom odaadni, mert elég drága volt, én 15 000re gondoltam...
a c-bex sokkal jobb, mint bármely kendő, amit ha rosszul kötsz meg....a fejlődésneurológusunk azt mondta, hogy meg se próbáljam, mert nem hiába van hozzá kötözős tanfolyam, többet ártasz, mint használsz vele. A babybagot amerikában és több más orszábban is betiltották, mert a babák megfulladtak benne, illetve a bölcsőhalál is előfordult egy-két esetben. - nekem mondjuk eszembe sem jutott azt megvenni.
Én is a c-bexre esküszöm!
A csatos hordozók a legdrágábbak, erre készülj fel... :S
A sima mei tai, a kötözős, újszülött kortól használható, csak a baba lábait békapózba kell tenni, és olcsóbb, mint a csatos. Ne ijedj meg ennek a kötésétől, sokkal egyszerűbb megtanulni, mint a kendőt.
De vannak olyan csatosok ,amiket újszülött kortól lehet használni szűkítővel (pl. Liliputi).
Egyébként a Cybex is jó, de a semmi értelme annak, hogy fekve is lehet benne hordozni a babát... És ami még fontos: ne hordozd benne a babát kifelé fordítva (mert olvastam, hogy ezzel ajánlják, pedig ez nem egészséges)!
Utolsó előtti vagyok.
Előző!
Ha kicsit is beleolvastál a linkekbe, akkor érted, hogy miért lehet káros... Mert nyilván nem minden babának lesz tőle baja, de én nem kísérleteznék.
És mint már írtam, felesleges fekve hordozni, a függőleges nem árt a babának, csak eleinte (kb. az első 3 hónapban) legyen felpakolva békapózba a lába, utána pedig kilóghat.
Itt egy videó a mei tai-ról, újszülöttel:
http://www.youtube.com/watch?v=CosVYcoVaSY&feature=related
Viszont 10 ezer alatt nem nagyon fogsz találni (jó) hordozót, főleg nem csatosat, azok általában 15.000-nél kezdődnek.
Előző vagyok.
Igen, ez tény, ezért nem kell ennyire visszahajtani az alját, ahogy a videón (visszalehet, hogyha a baba nagyon kicsi és "elveszik" a mei tai-ban, de annyira ne, hogy baba fejét ne tartsa semmi), csak most hirtelenjében azt a videót találtam, de most kerestem másikat, itt nincs visszahajtva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!