Baba hordozot keresek? Olyan sokféle van, adjatok tanacsot.
Figyelt kérdés
mindenkep csatos kell,bena vagyok kotozgetni,olyat szeretnek ami esetleg ujszulott kortol is jo
a meitai nagyon tetszik de az is csak 3 hostol van ami csatos
max 10ezerig,hasznaltan is jo
2011. szept. 15. 09:43
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Bocsánat, annyit javítanék a videóval kapcsolatban, hogy: az első mei tai-t nem hajtja vissza,d e a másodikat igen...
12/14 anonim válasza:
Én ortopéd orvosként a fennt említettek közül egyedül a cybexet ajánlanám az első hónapokra, mert akkor még nem szabad a babákat nem fektetve hordani, mert nagy nyomás helyezedik a gerincükre... Utána fontos nagyon a békapóz, de ahogy elnéztem a cybex is szépen terpeszben tartja a lábakat, így az minden szempontból ideális a babának.
13/14 anonim válasza:
Én is cybex párti vagyunk, neünk is olyan van amit, az egyik válaszoló írt, hogy eladja, nagyon praktikus és 15 000ért igen jó ár.
14/14 anonim válasza:
Viszont én még mindig azt gondolom, hogy felesleges fekve hordozni. A függőleges hordozás nem árt a babának, ha a feje meg van támasztva. Egy kengurunál más a helyzet, mert ott általában nincs megtámasztva a baba feje, és a súlyelosztása is más: az egész testsúlya a lába közötti részre és a gerincre terhelődik, mert a lábai csípőből lógnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!