Nagyon mérges vagyok, szoptató anyukaként hátrányban érzem magam a tápszerező anyukákkal szemben? Ilyen nincs.
Elegem van!!
9 és fél hónapos a babám, a végén már nem volt sok teje, de elég volt neki, most egy másfél hetes nátha és egy fogzás, mert még egy foga sincs azóta sem, betett nekünk, lecsökkentette az étvágyát, alig eszik, és emiatt a tejem elapadt, az a maradék is, ami volt.
Mivel szoptattam, nem etettem cumisüvegből! Most ugye nem tudok abból adni neki tápszert semmit!!
Fogzik, jól jönne a folyékony táplálék,de nem szokik rá a cumisüvegre immáron két hete!
Aki tápszerezik, annak legalább a tápszert megissza, ha már a szilárdat nem eszi, mert fáj neki az ínye miatt.
De az én babám mit egyen, semmit nem eszik!
Nagyon készen vagyok már, senki nem tud segíteni.
Szóval, jó lett volna, ha a szopizás mellett cumisüvegből is iszik valamit, mert eddig csak tanulpohárból iszik, abból is csak vizet.
Jajj hihetetlen!Ez kb olyan mint a "hogyan szültél" kérdés, mert ha császárosan akkor így meg úgy..pfff Minden ember, minden baba más.Gondolom ezzel nem mondtam újdonságot.Csak mit kell felháborodni, én sem úgy értelmeztem a kérdést,hogy támadást intézett volna akárkik ellen..
Nekünk van egy bizonyos cumi,amit tök véletlen vettem, és akármennyire is meglepő, a kisfiam háttérbe tolja az avent,mam stb cumikat! belinkelem:
Teljesen átlagos ugye a mostani hiper-szuperekhez képest, de sokkal jobban be tudja kapni és nem merev a szilikon, hanem finom puha, így az én babóm, ha ebből kap inni teljesen elfogadja!Nem tudom lehet-e máshol kapni én ettől a diszkonttól rendeltem.
A cumi Canpol márkájú.
Remélem tudtam segíteni neked!Kitartás!
Valaki írta,hogy hihetetlen,hogy a tápszert adó anyukák már alig várják,hogy vkire rá lehessen ugrani...hát, sztem ez nem így van,hanem pont fordítva,de most ne menjünk bele,nem ez a kérdés. Amúgy a mai világban ez a szoptatás-kérdés túl van misztifikálva, ami csak azért baj,mert némely anyukának olyan,mintha az agyára ment volna ez az egész...és elnézést,akinek nem inge,ne vegye magára!
Én mindkét "tábort" erősítettem, egyik babámat tudtam szoptatni,a másikat nem.
Maga a kérdés akkor nem lett jól felrakva, sztem kicsit lázító volt. Amúgy a 18-dik, 9.44-es vagyok.
A lényeg, reméelm Kedves Kérdező, megtalálod a megoldást a kisbabád érdekében:) Én is ajánlottam a Tommee Tippee cumikat, talán érdemes egy próbát tenni. Sok sikert és kitartást!
Ikres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!