Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon mérges vagyok, szoptató...

Nagyon mérges vagyok, szoptató anyukaként hátrányban érzem magam a tápszerező anyukákkal szemben? Ilyen nincs.

Figyelt kérdés

Elegem van!!

9 és fél hónapos a babám, a végén már nem volt sok teje, de elég volt neki, most egy másfél hetes nátha és egy fogzás, mert még egy foga sincs azóta sem, betett nekünk, lecsökkentette az étvágyát, alig eszik, és emiatt a tejem elapadt, az a maradék is, ami volt.

Mivel szoptattam, nem etettem cumisüvegből! Most ugye nem tudok abból adni neki tápszert semmit!!

Fogzik, jól jönne a folyékony táplálék,de nem szokik rá a cumisüvegre immáron két hete!

Aki tápszerezik, annak legalább a tápszert megissza, ha már a szilárdat nem eszi, mert fáj neki az ínye miatt.

De az én babám mit egyen, semmit nem eszik!

Nagyon készen vagyok már, senki nem tud segíteni.

Szóval, jó lett volna, ha a szopizás mellett cumisüvegből is iszik valamit, mert eddig csak tanulpohárból iszik, abból is csak vizet.

2011. dec. 14. 08:39
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Még nem olvastam el a további válaszokat, felhívtam a dokinőt és elpanaszoltam neki ismét a gondjaimat, és a következőt tanácsolta. Hagyjam a folyékony tápszert, adjak neki Sinlaco-t napi 200ml-t és adjak mellé HA-s tejpépet, abból is napi 200ml és ez együttesen elég lesz neki.

Szerintetek?

Most felhívom a védőnőt.

nem tudtam, hogy vn HA-s tejpép, nem vagyok pesti, semmit nem tudok én.

2011. dec. 14. 09:55
 22/37 A kérdező kommentje:
Azért nem eszik, mert most fogzik szegénykém. Előtte meg náthás volt másfél hétig, nem nagyon szopizott már. Naponta többször ciciztetem, mert ezzel alszik, de sajnos már nem jön belőle. Nem baj, ennyi is elég volt.
2011. dec. 14. 09:56
 23/37 anonim ***** válasza:
55%
Elolvastam a kommenteket és nem semmi ahogy a tápszeres anyukák kibuktak. Dettó ugyanebben a cipőben járok a 9 hónapos ikreimmel, mint a kérdező és bizony nem egyszer bántam már meg, hogy szoptattam (szoptatom) őket. FÉLRE NE ÉRTSÉTEK: EZ NEM DICSEKVÉS!!! Egyik kisfiamat 1 hónapja műtötték és a műtét után ébredéskor mondták, hogy adjak neki teát. Se cumisüvegből, se pohárból se sehogyan sem kapott még teát (minek kapott volna) és úgy néztek rám a nővérek, mint valami szadista állatra, aki szomjaztatja a gyerekét. Hiába mondtam, hogy szopik, neki az a folyadék a főzelék után is. Bevallom akkor irigyeltem a tápszeres anyukákat, mert csak ímmel-ámmal engedték meg, hogy megszoptassam szegényt, miután 1 órát üvöltött a szomjúságtól.
2011. dec. 14. 10:01
 24/37 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki hasonló cipőben jár, bár az enyém vizet sem fogad el.

A sinlac jó, kanalazni kell. Íratasd ki, hogy 3-ad ára van.

2011. dec. 14. 10:02
 25/37 anonim ***** válasza:
55%

Ja, engem vérvételnél szúrtak le, hogy miért nem itattam a lányomat folyadékkal? Miért szoptattam meg, milyen egy hülye, felelőtlen anya vagyok. Szó szerint. Meg, hogy ez a szoptatás ma divat.

Heim Pál vérvétele. Gondolkodtam, hogy felnyomom őket a stílus miatt

2011. dec. 14. 10:04
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
A tommee tippee cumisüvegeknem anyamell formájú a cuclirésze,sőt úgy van kialakítva hogy szívásra is olyan legyen.Talán azt elfogadja...
2011. dec. 14. 10:09
 27/37 anonim ***** válasza:
35%

Hát nem tudom, akárhogy olvasom SEMMI rosszindulatú nincs a kérdésben a tápszerező anyukákkal szemben....szerintem aki tápszerezik valahogy mindenhol már ezt látja hol lehet ráugrani erre a témára ....

épp ezt írja szerencsétlen kérdező hogy szívesen adna neki tápszert ha meginná végre!!!!! Akkor miért is nézi ő le a tápszereseket???? Hiszen ő is azt szeretne adni!!!

2011. dec. 14. 10:28
 28/37 A kérdező kommentje:

én is vettem ciciformájú cümisüveget, meg a New Years -is egy ilyen márka, de sajnos nem. De nem adom fel, úgy is január elején megyünk a dokihoz és addig sinlac és HA-s tejpép (ír el a doki, ma megy érte a férjem) és közben persze próbálkozom a cumisüveggel is.

és tényleg nem bántásként írtam, csak annyi, hogy nehéz ez az átmeneti helyzet,

2011. dec. 14. 10:42
 29/37 A kérdező kommentje:
ír fel a doki, - bocsánat, nem tudok már írni, rettentően sietek és kapkodok tegnap óta, nagyon aggódom, hogy nem kapja meg a szükséges vitamint a babám.
2011. dec. 14. 10:43
 30/37 anonim ***** válasza:

Ne aggódj.15-20 éve ilyenkor már sima tehéntejet kapott az a baba,aki nem szopott.Én is 6 hós koromtól azt kaptam,úgyhogy a tápszer az max olyan mint egy vitamintabletta.Nélküle sem lesz semmi baja,de azért nem árt.

Van egy ismerősöm neki 6 hónapos a lánya,és nincs anyatej,viszont tápszert sem kap,és teljesen egészséges,jól van,minden rendben vele.

2011. dec. 14. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!