Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak a mi éjszakánk volt...

Csak a mi éjszakánk volt katasztrófa?

Figyelt kérdés
Már pár napja ébred éjjel de a tegnap éjszaka katasztrófa volt.Éjféltől 3-ig fenn volt ha vissza is tudtam altatni az is csak max 5 perc volt.Este nem is vacsizott ezért gondoltam éhes de nem fogadta el a tápszert sem csak vizet.Mitől lehet ez?Foga miatt sosem volt ilyen és nem is jön most neki.Remélem valami idő mondjuk hó miatt volt ilyen.' éves múlt.Nektek nem volt hasonló élményetek éjjel?
2011. dec. 10. 06:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Most éjjel nem, de persze más éjszakákon volt már ilyen.

Ez van, a köv éjszaka majd jobb lesz.

2011. dec. 10. 07:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a 15 hós oltás után 3 éjjel alifg aludtunk sikoltva ébredt fel és az egyik éjszakán fél egytöl hajnal 4 ig fent volt.... kitartást nektek
2011. dec. 10. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a lefektetéssel volt gond. Mindent ugyanúgy csináltam ahogy szoktam. Fürdés után elkezdett sírni az öltözés miatt és annyira sírt, hogy nem akarta elfogadni a cicit. Aztán megnyugtattuk, megint megpróbáltam, de megint nem fogadta el. Mindezt 1 órán keresztül csináltuk. Teljesen kikészültem és bekevertem neki egy üveg tápszert. Mondanom sem kell, azt sem fogadta el. Bár nem is nagyon tud inni cumisüvegből, de nyomtam neki közben. Aztán már nem volt ötletem meg energiám se, de neki se és elaludt evés nélkül :( 1 óra múlva ébredt és már elfogadta a cicit, de borzalom volt az a másfél óra...
2011. dec. 10. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is a lefekvéssel volt gond.Nyugtalan,sírós volt.De én ráfogtam,hogy mozgalmas napunk volt.De ő sem akart enni.De miután nagy nehezen elaludt,nem volt gond vele.
2011. dec. 10. 09:04
 5/6 anonim válasza:
Úgy látszik, nem csak nálunk vannak ilyen problémák. Mi is katasztrófálisan töltöttük az elmúlt napok éjszakáit. Az én picurkám 3 hetes. Eddig teljesen nyugodt volt, de most napok óta alig tud elaludni. Evés közben elalszik, de 5 percen belül kipattan a szeme és egyszerűen képtelen elaludni. Pedig látszódik rajta, hogy hulla fáradt. Napközben is nehezebben alszik, mint eddig. Az éjszakai órákban előfordult, hogy 3 órát aludtunk összvissz. Tanácstalan vagyok én is, hogy ez mitől lehet. Eddig nem volt ennyire nyugtalan.
2011. dec. 10. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk sem volt túl jó éjszakánk, a szokásos 1 helyett, 3* keltünk, és nagyon nyugtalanul aludt a drágám. A lefekvéssel nem volt gond, sőt nagyon hamar elaludt, mert kifárasztottam. :) 6 hós
2011. dec. 10. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!