Honnan lehet tudni, hogy jó anya vagyok-e?
ezt neked kell érezned.
sok anya meg van gyözödve hogy jó anya aztán kicsit sem, de az ö számukra is csak egy a lényeg ök így érzik.
egyébként jóanya nincsen.
Miért ne lenne jó anya?
Egyébként ezt tényleg neked kell érezned. Én magamat jó anyának érzem. Türelmes vagyok a fiammal, sokat foglalkozok vele, amikor igényli, nagyon szeretem, mindig igyekszem úgy csinálni a dolgokat, hogy neki a legjobb legyen. Ha mérges vagyok, rajta soha nem töltöm ki, és vele mindig ugyan olyan nyugodt igyekszem maradni. Szerintem ezért vagyok jó anya, de ez mindenkinél más! Ha foglalkoztat maga a kérdés, hogy hogyan legyél jó anya, akkor annyira rossz ,ár szerintem nem is lehetsz.
Hát...ez jó kérdés. Mert kinek is a szempontjából jó anya? (anyós, szomszéd, barátnő) Mindenkinek más a fogalma a jó anyát illetően....
Az majd akkor derül ki, ha a gyerek felnő és tisztelni fog téged (nem félelemből, hanem szeretetből) és kiegyensúlyozott, magabiztos (nem öntelt), másokhoz bizalommal forduló lesz...
De ez csak a "szerintem"....
Mindenki jó anya, akinek gyermeke van. Független attól, hogy 25 éves vagy 90 éves anyuka.
Egy gyermeknek a legcsodálatosabb az édesanyja és ő a mindene, akárhogy is változik az élete (család, költözés, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!