Mikor fogja végre kimondani, hogy ANYA?
Amikor ő akarja. :) 1 évesen nincs elkésve, ha amúgy szépen fejlődik, gondolok itt elsősorban a mozgására.
Amúgy azt könnyebb kimondani, hogy "Mami" ;-)
Az én lányom 11 hónapos és teljesen rapszódikus, hogy melyik nap mennyit és mit hajlandó mondani. Van, h egész nap csak őőőőőőő őőőőő és ááááá áááá van. Máskor meg jön és mami, papa, baba, hápháp, hoppá, állj, nem, jeje=gyere, szeje =szeretlek.
Minden gyerek más. Ha aggódsz, megmutathatod fejlesztő pedagógusnak, de szerintem türelem. :)
Kisfiam 15 hónapos és ugyanitt tartunk. Dádá, dede, gege, adáadá, mammmamm.... ezeket viszont tudatosan használja, pl. ha menni akar sétálni, azt mondogatja, hogy gege addig, amíg el nem kezdem öltöztetni. Ne kérdezd, miért. :)
Szerintem még ő is fényévekre van attól, hogy "anyázzon", pedig én is nagyon várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!