Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos a kislányom....

10 hónapos a kislányom. Mennyi idős koráig forraljam a fürdővizét? Eddig artézi kútról hordtuk a vizet, mikortól fürdethetem csapvízből?

Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én is kezdeteltől csapvízben fürdetem.Kedves Kérdező, bele sem tudok gondolni, hogy ez mekkora macera volt nektek 10 hónapig...
2011. dec. 8. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Csak ámulok, és bámulok... Ilyet még nem is hallottam :-D Bár meg kell hagyni, hogy némely védőnő tud olyat mondani, hogy a plafont kaparom...

Én remélem, hogy megvezettek és nem magadtól voltál ilyen... balga... :-D

2011. dec. 8. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:

jaj 10 naposnak olvastam először

10 hónapja forralod a vizet?? Ó te jó ég.

Amúgy itt olvastam egyszer, hogy a védőnő tanácsolta a mamának,hogy 6 hetes korig forralni kell a vizet, amivel a baba arcát megmosod.

Nekem már az is fura volt...

2011. dec. 8. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát ha vissza lehetne pörgetni az időt, azt mondanám, hogy az első perctől sima csap vízzel fürdess. Itatni nem szabad az tény, de fürdetni?!
2011. dec. 8. 20:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Sok cifrát olvastam már itt...de ez :)))

Szegénykém,jó nagy macera lehetett ezt minden nap megcsinálni:(

Mindig csapvízzel fürdettem,születése óta!!!

2011. dec. 8. 20:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezzel az én védőnőm is bepróbálkozott...felforraltam kedvéért...de soha többet...

Megtetted a babádért nincs ezzel semmi baj..csak szegénykém..fölösleges macera volt neked!

Nem kell már..ahogy írták előttem is...nyugodtan mehet a fürdés csapvízből...

Minden jót kívánok nektek!

2011. dec. 8. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:

egyrészt vicces, rég olvastam már ilyet, másrészt sajnálom, hogy eddig forraltad, borzasztó sok idő és nyűg lehetett, el se tudom képzelni :/ és nem elég, hogy forraltátok de még ráadásul kútról hordtátok haza???

amúgy ki mondta ezt a bődületes marhaságot?

2011. dec. 8. 22:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Az az igazság,h ezen a környéken minden babának artézi kútról hordják a vizet és sok anyukától hallottam h felforralják.Azért csináltam én is, a kisbabámért minden macerát vállalok.Innentől kezdve nem csinálom tovább.Még egyszer köszi mindenkinek!:)
2011. dec. 9. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!