10 hónapos a kislányom. Mennyi idős koráig forraljam a fürdővizét? Eddig artézi kútról hordtuk a vizet, mikortól fürdethetem csapvízből?
Csak ámulok, és bámulok... Ilyet még nem is hallottam :-D Bár meg kell hagyni, hogy némely védőnő tud olyat mondani, hogy a plafont kaparom...
Én remélem, hogy megvezettek és nem magadtól voltál ilyen... balga... :-D
jaj 10 naposnak olvastam először
10 hónapja forralod a vizet?? Ó te jó ég.
Amúgy itt olvastam egyszer, hogy a védőnő tanácsolta a mamának,hogy 6 hetes korig forralni kell a vizet, amivel a baba arcát megmosod.
Nekem már az is fura volt...
Sok cifrát olvastam már itt...de ez :)))
Szegénykém,jó nagy macera lehetett ezt minden nap megcsinálni:(
Mindig csapvízzel fürdettem,születése óta!!!
Ezzel az én védőnőm is bepróbálkozott...felforraltam kedvéért...de soha többet...
Megtetted a babádért nincs ezzel semmi baj..csak szegénykém..fölösleges macera volt neked!
Nem kell már..ahogy írták előttem is...nyugodtan mehet a fürdés csapvízből...
Minden jót kívánok nektek!
egyrészt vicces, rég olvastam már ilyet, másrészt sajnálom, hogy eddig forraltad, borzasztó sok idő és nyűg lehetett, el se tudom képzelni :/ és nem elég, hogy forraltátok de még ráadásul kútról hordtátok haza???
amúgy ki mondta ezt a bődületes marhaságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!