Fürdethetem őket együtt?
Én várnék, míg legalább megtanul ülni a kicsi.
A kicsi még úgysem fürdik sokáig, meg nem is igazán koszos ő még, így előbb megfürdetném a kicsit, aztán engednék a vízhez egy kis meleg vizet és mehet a nagy. Míg elintézem a kicsi körüli teendőket (öltöztetés, pelenkázás, etetés), addig a nagy meg tud fürdeni, aztán mehet az alvás.
A nagy azért biztosan elég piszkos szokott lenni, ezért én úgy csinálnám, hogy őt előtte gyorsan lezuhanyoznám, a koszos testrészeit megmosnám szappannal (kéz, arc, láb, popsi) és utána mehetnének együtt pancsolni :)
Amúgy nekünk olyan kiskádunk volt, amit a nagyra lehetett tenni, így a fiaim együtt pancsoltak, csak külön vízben. Amikor már stabilan tudott ülni a kicsi, akkor ültettük be a nagy mellé. Most már 1,5 éves a kicsi is és esténként bizony úszik a fürdő :))))
Bár nálunk kisebb a korkülönbség, a pici 7 hós, a nagy 2,5 éves, de ők együtt fürdenek a pici 2 hós korától.
Ha nagyon homokos a nagy, akkor őt előbb lezuhanyzom gyorsan.
Szintén ilyen belefekvős bigyónk van, aminek én sem tudom a nevét, abban fekszik a pici, a nagy meg ül/áll mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!