11 honapos babam ugy alszik el h ott fekszem mellette es ha elalszik berakom a kisagyaba, persze az en hibam h igy altattam, de probaltam h berakom a kisagyaba es mindig felul es felall, hogyan szoktassam az egyeduli kisagyas alvashoz?
akkor rakd az ágyba mikor már álmos. azt kell kitapasztalnod mikor álmos a gyerek és ne eröltesd máskor az alvást.
én mondhatni soha nem hagytam sírni, szépen a ringatásból féléves kora körül ö akart az ágyban aludni.
de 14 hósan nyaralni voltunk, ahol mindenhol aludt. mikor haza értünk, nem akart egyedül az ágyában. mikor elég álmos volt bele raktam és hagytam kb 10 percet sírni, majd elaludt. másnap már ahogy bele raktam elaludt.
Kérdező, téged zavar, hogy így alszik el a gyermeked, vagy a környezeted nem nézi jó szemmel? Mert ha neked ez így megfelel, akkor miért baj, hogy így szokta meg? Miért lenne "nevelési hiba", hogy mellette vagy amikor elalszik, hiszen neki ez a természetes?!
1,5 éves a fiam és a mai napig cicivel, vagy cicizés után hozzám bújva alszik el. Nekünk ez így jó, a mások véleménye meg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!