Hogy fogjak hozzá? Hogy szoktassam vissza a kiságyába? Hogy szoktassam rá hogy magától aludjon el (eddig cicin aludt)?
1 éves a kislányom, 2 hónapos koráig szépen aludt a kiságyábn, aztán elkezdődött a hasfájós időszak, ami 6 hónapos koráig tartott, és máshogy egyszerűen nem aludt, csak, ha a mellkasomon aludt, hasra fordítva, így jó melegen tartottam, és legalább éjszaka nem volt gond, közben el is költöztünk szüleimhez, mert erre kértek minket, egy ici-pici szobában vagyunk, így a lányunk köztünk alszik, mert nem fért be a kiságy, viszont rövidesen elköltözünk és szeretném visszaszoktatni majd a kiságyba, vagyis külön ágyba, ha már külön lakásban leszünk és lesz helyünk.
Kérlek ne írjátok, hogy nem kellett volna közénk szoktatni, stb, mert nem igazán volt választásunk.
köszönöm a válaszod!
sajnos nem cumizik, sosem fogadta el, pedig próbálkoztam... Csak rágja, ha elalvás előtt félálomban tömöm a szájába, öklendezik:(
szerintem mindenképpen fokozatosan próbálkozz
ha elaludt ragd át a kiságyba, ha azzal nincs gond akkor próbáld meg, hogy ott is aludjon el
odaülsz mellé, simizen stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!