Hogyan szoktassam vissza 14 hónapos lányomat a kiságyába?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam csak lerakni és otthagyni de képes másfél órán keresztül üvölteni. Végül ő nyer. Rossz hallgatni. Valaki adjon tanácsot. Azt még hozzátenném hogy még mindig szopizik és azon szokott elaludni, de mivel már foga van és eléggé harap, próbálom lassan leszoktatni is. Más hogy csinálja? Berill2010. ápr. 30. 11:08
1/1 anonim válasza:
Szopihoz nem tudok szólni:( talán a babatejet meg fogja inni. Vagy esetleg hig tehéntej? Én azt csinálom, hogy ebéd után fél órával fektetem, biztosan fáradt legyen. Besötétitek. Beteszem a kiságyba a kedvenc könyvét, rögtön elkezdem lapozni, mint mikor délután együtt olvassuk. Egy ideig ülve nézi, majd lefekszik...elkezdem simizni, 5 perc és alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!