Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam vissza a...

Hogy szoktassam vissza a kiságyába a 9 hónapos fiamat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben kifejthetnéd...
2010. okt. 4. 08:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Sokáig úgy volt, hogy cicizés után a franciaágyban bealudt, majd átvittük a helyére a kiságyba. Éjszaka még mindig sokat volt fent cicizni, de mindig ha visszatettem utána a helyére, aludt rendesen. De most ahogy felemeljük, hogy visszük az ágyába felébred, és eszeveszett sírásba kezd. Lehetetlen visszacsempészni.

Egyszerűen hiába beszélünk hozzá, énekelek neki meg sem hallja, csak sír. NEm tudom mit tegyek. Próbáltuk, hogy hagyjuk sírni, egy órán keresztül sírt. Próbáltam, hogy nem fekve szoptatom, hanem a fotelben, és ha végeztünk beteszem őt az ágyába, mesélek, beszélek, énekelek neki, de ő csak sír. Annyira tanácstalan vagyok.

2010. okt. 4. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi vagyok.Ne haragudj, hogy nem válaszolok!

Az én egyéves lányom 3 hete csinálja ugyanezt.Nem tudok egyszerűen aludni, mert nekem már csak kb. 20 cm jut az ágyon.Eddig mindig elaludt az ágyában reggelig.Most meg...?!

Már mindent kipróbáltam, de semmi nem használ.

2010. okt. 4. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen babáknál azt szokták tanácsolni, hogy leteszed a helyére, és kijössz tőle. Ha nagyon sír, akkor bemész, felveszed, megsimogatod, megpuszilgatod, megpróbálod megnyugtatni, majd visszarakod, és ismét kijössz tőle. Ezúttal egy kicsit tovább hagyod sírni, mint első alkalommal, de aztán ismét bemész, felveszed, megsimogatod, és visszateszed. Előbb-utóbb rájön, hogy Te ott vagy, számíthat Rád, de most alvás van. Elvileg ez be szokott válni.

Nem tudom, hogy így van-e, nekem első naptól kezdve egyedül alszik el a kisfiam. Puszi, leteszem, simi, kijövök, és alszik.

2010. okt. 4. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár nekem már 14 hónapos a lányom,ezért valószínűleg ez még nektek nem megoldás,de mi levettük a rácsot az egyik oldalon és feltettük a leesésgátlót.Mivel nekünk asztalos (apukám) csinálta az ágyat,így jó erősre sikeredett,de azért még megerősítette egy kicsit és bizony befekszem mellé a kiságyba.Mikor elaludt,kimászok mellőle és kész.A földet tele pakoltam pléddel meg párnával,ha esetleg leesne.Esetleg leveszed a rácsot és az ágyatok mellé húzod?
2010. okt. 4. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez van, de már lassan 2 hónapja :( Kb azóta, hogy 6 hósan felállt, és lejjebb kellett tenni az ágyat. Ez már túl nagy táv úgy látszik, és felébred, ahogy teszem be :S Nekünk se jött be semmi, sírni nem hagyhatom, mert arra felébred a nővére. Én is azt tervezem, hogy lecserélem az ágyát, egy erősebbre, és melléfekszem, úgy altatom, és aztán kijövök. Nincs jobb ötletem :(
2010. okt. 4. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A mi ágyunkon nem lehet levenni a rácsot, sőt még nem is olyan, hogy kettőt ki tudjak venni az oldalából.Az nem jön be, hogy simi, ciróka, puszi stb. és leteszem, mert ahogy hajolok vele a kiságyba rögtön kipattan a szeme.Ha teljesen leteszem, feláll és ordít.Teljesen mindegy, hogy fél esetleg egy óráig nyugtatom, mert felébred a kiságynál.

Ha viszont a nagyágyra teszem le éjjel, rögtön abbamarad a hiszti.Amikor ott bealszik sem lehet visszacsempészni az ágyába.Akkor ismét ébred.

2010. okt. 4. 21:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom sokan vagyunk hasonló helyzetbe. :)
2010. okt. 5. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!