Hogyan oldjátok meg a házimunkát egy 9 hós mellett? Hová teszitek?
Porszívózásnál, portörlésnél jön velem. Pakolászik, amíg én megcsinálom. Felmosni akkor szoktam, amikor alszik, különben összemászná, és vizes is lenne.
Mosogatásnál és főzésnél általában elvan a szőnyegen (egy légtér a konyha-étkező-nappali), de ha nem, és nagyon jön hozzám, akkor beteszem az etetőszékbe, és adok neki pakolni valót.
A fürdőt úgy takarítom, hogy leteszem az előszobában, így látom, mit csinál.
Ha nagyon nem marad el, akkor beteszem a kompba. De ez hetente 1-2 alkalom, és max. 15 perc, mert nem szeretem, ha kompozik (kölcsön kaptuk, ezért van itthon).
Amikor alszik, én olyankor pihenni szoktam, netezni, olvasni, filmet nézni.
Jön velem mindenhova, én tuti nem tenném járókába. Az alsó szekrények le vannak ragasztva (kettő nem, amibe nem vezsélyes dolgokat tettem, külön neki). Porszívózásnál csodálkozik a porszívón. Teregetésnél "segít", pakolja ki a kosárból a ruhákat. Portörlésnél mivel mindent elmozdítok, el szokta kérni a dolgokat, hogy megnézze. Minden vázára rá tud csodálkozni. Van, hogy adok neki is törlőkendőt, hogy "segítsen", kikunyerálja, de azt csak akkor, ha cumi van a szájában, különben megenné.
Felmosni akkor szoktam, ha alszik.
Nekem lassan 10 hónapos lesz,de szerencsére elég jól elvan a járókában.
inkább estefelé van kint többet.
Mikor takarítok,főzök ő a járókából figyel.
Nekünk még az is bonyolítja a helyzetet, hogy egyszobás a lakás, így nem hagyhatom magára ha kimegyek a szobából, mert tele van veszélyes felnőtt holmikkal, amiket sajnos nem tudunk tőle elpakolni, mert nincs még egy szoba.
Ezért járókázok, ha kimegyek, de onnan nem sokkal már sír.Szinte wc-re sem tudok nyugodtan menni.Aludni sem hajlandó,csak ha altatom.
Köszi a válaszokat, amit írtatok, lesz amit még kipróbálok.
Utolsó: nagyon szerencsés vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!