Babam 8honapos. Stabilan ul. Atrakhatom-autoba-a hordozobol az autosulesbe? Ha vasarolni megyunk a bevasarlokocsiba is ultethetem? Nem fog kiesni?
Én csak akkor raktam át hordozóból ülésbe, mikor már ki tudott mászni a hordozóból! Mióta tud ülni a babád? Mikor vettük neki az ülést a boltba azt mondták hogy a feje fel kell hogy érje a fejrészt. Hogy rendesen megtámassza...! Amugy sokkal kényelmesebb nekik a hordozó, aludni tuti.Az én fiam rendszerint kocsiba elalszik és akkor nyeklik nyaklik, elörebukik szegény teljesen. Nem kényelmes neki alvás szempontjából.
A bevásárló kosárba pedig berakhatod nyugodtan de a kis kezét azért fogjad.
1 éves kor alatt menetiránynak háttal, hordozóba kötve biztonságos. Persze átteheted, ha annyira nem fontos a biztonság.
bevásárlókocsiba semmiképp nem tenném, több baci és kórokozó van a bevásárlókocsik fogantyúján, mint egy nyilvános vécé ülökéjén. 8 hónapos gyerekkel meg nem fogdostatnám a nyilvános vécé ülőkét sem, nemhogy a kocsit.
Persze láttam olyan anyukát, aki alkoholos kendővel átfertőtlenítette a bevásárlókocsit, de én még így sem engedném. Elég egy óvatlan pillanat és már a szájában a keze. És akkor meg a fertőtlenítőt nyalja.
Én ezért szerettem a hordozót, mert keresztben pont ráfért a bevásárlókocsira és nem kellett féltenem, sem a kieséstől, sem a bacis bevásárlókocsitól.És mindent látott, mert gyakorlatilag ülő helyzetben volt.
9 hónapos vagy 9 kg-tól menetiránynak megegyezően köthető, megfelelő ülésben. De inkább a stabil ülést is figyelembe kell venni.
Te tudod, mennyire stabilan ül. Én fiam 7 hónapos korától ül, de amíg kicsit dülöngélt, nem raktam a kocsiba. A játszótéren a babahintába tettem először, mivel ott ügyesen kapaszkodott hintázás közben is, így bele mertem ültetni a bevásárlókocsiba.
nekünk az van írva az ülésünkre, hogy 1 éves kortól és 9 kilótól.
gondolom mindegyik másmilyen, előző írta, hogy 9 hónapos kortól, szóval nézd meg.
de azzal legyél tisztába, hogy nagyon veszélyes mert még nem elég erős a nyaka, egy ütközésnél túl nagy erő nehezedik rá és nem is bírja megtartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!